3.4 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Ātrā torte, ko var pagatavot pannā!

 

0_5eb5f_2a84e6bf_XL

Sastāvdaļas:
Mīkla:
– 1 iebiezinātā piena bundža
– 1 ola
– 1 tējkarote sodas
– 470-500 g miltu
Olu krēms:
– 500 ml piena
– 2 olas
– 1 ēdamkarote cukura
– 1 vaniļas cukura paciņa
– 2 ēdamkarotes miltu
– 200 g sviesta

Pagatavošana:

1. No sākuma pagatavo krēmu: sajauc pienu, olas, cukuru, vaniļas cukuru, miltus un silda. Kad masa sabiezē, pievieno sviestu un ļauj atdzist.
2. Sajauc iebiezināto pienu, olu, sodu, miltus, mīca elastīgu mīklu, sadala pa daļām. Tad izrullē plānā slāni pannas formā, sadursta ar dakšiņu un cep bez eļļas no abām pusēm.
3. Kārtas vajag apgriezt, kamēr tās ir siltas. Pēc tam starp kārtām smērē krēmu un apkaisa ar drupatām. Rezultātu ieliek ledusskapī uz 2 stundām.

Labu apetīti!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.