Nepieciešams

Kartupeļi

Sviests

Biezpiens

Speķis

Sīpols

Piens

Viena ola

Skābs krējums

Zaļumi (pēc izvēles)

Pagatavošana

  1. Ar mizu novārītus kartupeļus notīri un sagriez ripiņās.
  2. Biezpienu samaļ un pievieno gabaliņos sagrieztu, apceptu speķi, pienu, olu , sīpolus, sakapātus zaļumus un krējumu. Visu samaisa, kārtām ar kartupeļu šķēlītēm liek dziļā pannā! Uzliek sviesta piciņu un cep.
  3. Kad viss ir nedaudz apbrūnējis, tad ņem ārā no cepeškrāsns.
  4. Pasniedz ar krējuma mērci un skābiem gurķīšiem.

Autors: Dieviete.lv

 

 

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?