Bekons modeli Krisiju Teigenu padarot neticami laimīgu. Viņas mīlestība pret bekonu ir visai nopietna! Viena no Krisijas kaislībām ir ēst gatavošana, viņa pat ir izdevusi savas recepšu grāmatas. Šodien mēs padalīsimies ar vienu no šīs grāmatas receptēm.

Nepieciešams

– 500 g kūpināta bekona

– 350 g maltās liellopa gaļas (liesas)

– 250 g maltās gaļas

– 2 tējkarotes sāls

– 2 tējkarotes sausā oregano

– 2 tējkarotes kūpinātās paprikas garšvielu

– 1/2 tējkarote svaigi maltu melno piparu

– 1/2 tējkarote maltās sarkanās paprikas

– 1 ola

Pagatavošana

1. Bekonu sagriez 3 cm lielos gabalos, ieliec virtuves kombainā un samaisi vienmērīgā masā, tad pārliec liela izmēra bļodā un sajauc ar pārējām sastāvdaļām.

2. Izveido 4 cm lielas gaļas bumbas. Bumbiņas novieto uz pannas, kura noklāta ar pergamentu un atstāj istabas temperatūrā uz aptuveni 2h.

3. Paņem pannu bez roktura un uzkarsē to uz vidējas uguns. Uz pannas vienmērīgi apbrūnini gaļas bumbiņas, tad liec tās 200 grādus karstā cepeškrāsnī.

4. Pēc 10-15 minūtēm ēdiens būs gatavs pasniegšanai!

Video

Foto

Autors: Dieviete.lv

 

 

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?