Sastāvdaļas
Tomāti 4
Rīvmaize 100g
Sviests 40g
Ķiploks 2 daiviņas
Pētersīļus 10g
Sāls
Pipari melnie
Lasi vēl: |
Kaltētie tomāti ar baziliku |
Video recepte: Kabaču ikri ar tomātiem |
Vistas fileja tomātu kažokā – ideja viesību galdam |
Pagatavošana:
Sīki sakapāt pētersīļus,pielikt sviestu, sasmalcinātu ķiploku un rīvmaizi, visu kārtīgi samīca.Tomātus nomazgāt, izņemt viducīšus, pabērt ar sāli,pipariem. Sagatavoto masu pilda tomātos.Tomātus liek cepam trauka, pārlej nedaudz ar augu eļļu.Cep cepeškrāsni 30-35 minūtes,185°С grādiem.Veiksmi gatavošanā! Lai jums labi garšo! Uz tikšanos.