15.2 C
Rīga
svētdien, 5 maijs, 2024

Recepte: Ātrā šokolādes kūka

Dieviete.lv
 

Tev būs nepieciešams:

Sviests – 200 g

Olas – 3

Milti – 200 g

Tumšā šokolāde – 200 g (pēc izvēles)

Cukurs – 200 g

Šokolāde kūkas pārliešanai

Pagatavošana:

Lēnām kausē šokolādi ar sviestu, pēc tam atdzesē, tad sakuļ olas ar 200 g cukura, pievieno miltus un samaisa.

Visu masu sakuļ kopā ar šokolādes un sviesta maisījumu.

Ielej veidnē un cep 180 °C 20 min. Kad kūka ir gatava, paigaida, līdz tā atdziest, un izņem no formiņas, tad pārlej ar karstu šokolādi.

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsRecepte: Biezpiena plāceņi
Nākamais rakstsTests: Kā tu redzi pasauli?