17 C
Rīga
svētdien, augusts 9, 2020

Recepte: Gurķu un ananāsu salāti

 

Sastāvdaļas:

Mērcei:

  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • 1 ēdamkarote sojas mērces
  • 1 ēdamkarote čili mērces
  • 1 tējkarote smalki samaltu melno piparu
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 tējkarote cukura

Salātiem:

  • Pāris salātlapu
  • 1 gurķis
  • 200 g konservētu ananāsu
  • 1 sīpols
  • 150 g ķiršu tomātu
  • Nedaudz sezama sēklu

Pagatavošana:

1.Sajauc kopā visas sastāvdaļas, kas nepieciešamas mērcei un ieliek uz 30 minūtēm ledusskapī.

2.Atsevišķā traukā liek sasmalcinātas salātlapas, sagrieztu gurķi, ananāsu, sīpolu un tomātus.

3.Visu pārlej ar sagatavoto mērci un uzber sezama sēklas.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!