Attēls: Russianfood.com

Sastāvdaļas:

  • 1 baklažāns
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 1 daiviņa ķiploka
  • Nedaudz diļļu
  • 2 olas
  • 3-4 ķiršu tomāti
  • 1 ēdamkarote majonēzes
  • Sāls un pipari – pēc garšas

Pagatavošana:

1.Baklažānu sagriež vidēja izmēra gabalos, sīpolu – pēc vēlmes.

2.Uzsilda uz pannas eļļu un nedaudz apcep sīpolu. Tad pievieno baklažānu, samazina liesmu un gatavo vēl pāris minūtes, kamēr baklažāns kļūst mīksts un zeltains.

3.Ar naža plakano daļu sasmiež ķiploku, pievieno dārzeņiem un apcep vēl minūti. Pannu noņem no plīts, pievieno sasmalcinātas dilles un samaisa. Kad dārzeņi būs atdzisuši, izņem no tiem ķiploku.

4.Izvāra olas un sagriež gabalos. Sagriež tomātus. Visu pievieno jau apceptajiem dārzeņiem, pievieno majonēzi, sāli un piparus un samaisa.

 

Autors: Dieviete.lv

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?