6.7 C
Rīga
pirmdien, 25 novembris, 2024

Receptes: Interesantas un gardas uzkodas Līgo svētku galdam

 

Lavaša čipsi

Attēls: Lifehacker.ru

Sastāvdaļas:

  • 1 ola
  • 1 tējkarote krējuma (20%)
  • Sāls – peč garšas
  • 1-2 tējkarotes universālu garšvielu
  • Nedaudz diļļu
  • 70 g cieta siera
  • Plānā lavaša loksne

Pagatavošana:

1.Olu sajauc ar krējumu. Pievieno sāli, garšvielas, smalki sagrieztu ķiploku un vēlreiz samaisa, līdz ir viendabīga masa.

2.Sieru sarīvē uz smalkas rīves.

3.Lavašu no vienas puses sasmērē ar krējuma mērci un sagriež nelielos taisnstūrīšos. Izklāj tos uz cepampapīra. Katru gabaliņu apber ar rīvētu sieru.

4.Cep čipsus 160-170 grādos aptuveni 5-7 minūtes. Čipsi gan visu laiku ir jāuzrauga. Kad tie ir ieguvuši zeltainu krāsu un sacietējuši, tie ir gatavi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.