Nepieciešams:

– 3 līdz 4 saujas svaigu spinātu 

– pilngraudu tortiljas plāksne

– 60g sasmalcinātu ciedru riekstu

– puskrūze bazilika

– viena ēdamkarote olīveļļas un 2 ēdamkarotes parmezāna siera

– viena ķiploka daiviņa

– 6 līdz 7 mazie ķiršu tomātiņi

– šķipšna sāls, ja vēlies, tad vari pievienot arī nedaudz piparus

 

Pagatavošana:

1. Pesto pagatavošana – sablenderē baziliku kopā ar olīveļļu, 1 ķiploka daiviņu, sāli, ciedru riektiem un parmezānu.

2. Uz cepamā papīra izklāj tortilju un liec to cepeškrāsnī (līdz 180 grādiem)

3. Kas tortilja ir gatava, tad smērē virsū pašgatavoto pesto, kārto uz pusēm sagrieztos tomātiņus, spinātus un liec cepeškrāsnī (cep 10 minūtes) uzmanies, lai pica neapdeg.

4. Kad pica ir nedaudz atdzesēta, tad pārkaisi parmezāna sieru

 

Lai labi garšo! 

 

Autors: Dieviete.lv

 

 

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?