0 C
Rīga
ceturtdien, janvāris 21, 2021

Ātrā ābolu biskvītkūka – garšos pat izvēlīgākajiem

 

abolkuka

Lai pagatavotu ātro, bet ļoti garšīgo ābolu biskvītkūku, 4 vidēji lielas olas saputo ar 1 glāzi cukura, pievieno 1/2 tējk. sodas un 1 glāzi miltu. 7 līdz 8 nomizotus ābolus sagriež mazos gabaliņos. Kūkas veidni ieziež ar augu eļļu, pārkaisa ar mannu. Ielej aptuveni pusi mīklas, ieber ābolus, tiem pāri lej atlikušo mīklu. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 150 grādos 35 līdz 40 minūtes. Var pārkaisīt ar pūdercukuru.

 

praktiski

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!