1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Ziemassvētki sabraukuši… darbā

 

Es, protams, nezinu, kāds ir Tavs pirmssvētku laiks, bet pieļauju, ka darāmā netrūkst: laicīgi jāizdara visi darbi, jāatrod laiks dažādiem svētku pasākumiem, jāsagādā (jāizdomā, jānopērk, jāiesaiņo) dāvanas… Tas viss izklausās pēc maza pirmssvētku murdziņa.Vai Tev darbā jau bija svētku pasākums? Vai tas bija tradicionāls – ar piparkūkām un karstvīnu kādā pēcpusdienā – vai arī izdomājāt ko neparastāku? Mēs gribējām kaut ko savādāku – lai šajā skrējienā mazliet apstātos un visi kopā sajustu prieku.

Pagājušajā nedēļā mēs izbrīvējām vienu dienu, lai visi kopā paēstu garšīgas svētku pusdienas: ar četriem ēdieniem, vīnu un sarunām – ne par darbu. Pēc tam visi kopā gājām uz kino. Izvēlējāmies mēmā kino mūsdienu versiju filmā „Mākslinieks". Pēc filmas noskatīšanās, smaidīgi izklīdām pa mājām.

Bet šodien mūsu svētki turpinās. Lai pārsteigtu lasītājus un sadarbības partnerus, nolēmām uztaisīt elektronisko kartiņu ar… mums. Cosmo galvenā redaktore Santa izdomāja burvīgu sižetu, kuru šodien centīsimies realizēt. Mazliet pacietības, un arī Tu redzēsi rezultātu!

Pateikšu pagaidām tikai to, ka būsim tērptas mazmazītiņās kleitiņās, smuki uzkrāsotas un safrizētas un kopējā noskaņa būs īsteni Cosmo stilā – seksīgie Ziemassvētki. Esam priecīgi satrauktas un ļoti ceram, ka mūsu pārsteigums izdosies.

Jo kas tad ir Ziemassvētki? Tā ir patiesa vēlēšanās iepriecināt mūsu mīļos. Un Cosmo redakcijai tuvākie cilvēki ir mūsu lasītāji. Arī Tu!

Lai Tev pārsteigumu pilns šis svētku laiks!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.