1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Unikāla personība un sievišķīgs tēls jaunajā “Scarlett Hearts Rbk” kolekcijā

 

Skārleta sadarbojas ar "Reebok" dizaineru komandu, lai radītu kolekciju, kas iemieso viņas unikālo personību un stilu. Apvienojot priecīgas sezonas krāsu gammas ar tādiem faktūras materiāliem kā luksusa āda, vafeļu stila adījumi, velvets, vilna un zīda/kašmira kombinācijas, radīta jauna "Scarlett Hearts Rbk" apavu un apģērbu kolekcija visām sievietēm ar izsmalcinātu gaumi.

Kā atzīmē pati Skārleta: "Mana "Scarlett Hearts Rbk" kolekcija sniedz iespēju izveidot apģērbus manām draudzenēm, kuras ir īstas sievietes ar lieliskām formām un sievišķīgu figūru."

"Scarlett Hearts Rbk" pavasara kolekcijā dominē karameļu krāsu gamma, piemēram, elektrolīta dzeltena, vīnogu soda un nevainīgi sārtā. Pavasara apģērbu kolekcijā ietilpst SJ Stilīgās kapuces, SJ Plāna krokota auduma žaketes, SJ Pikē adījuma žaketes ar rāvējslēdzēju, SJ Treniņtērpi un SJ Rievotie dubulti adītie siltie šorti.

"Scarlett Hearts Rbk" pavasara apavu kolekcija atklāj modernu pavērsienu klasiskajā bieza auduma tenisa kurpju izskatā, ieviešot perfekti nostrādātas detaļas un unikālu ārējās zoles apakšu, uz kuras redzams "Scarlett Hearts Rbk" logo. Šajā kolekcijā ietilpst SJ Tenisa kurpes un īpaši sievišķīgas SJ Sandales ar trīs siksniņām un perforētu ādas augšdaļu, kas rotāta ar greznām apdrukātām tekstilijām.

001_400

003_400

004_400

Reebok Cosmo.lv apmeklētājas aicina dalīties pieredzē speciālā forumā par to, kā veicas ar aktīvā dzīvesveida uzturēšanu! Piedalīties forumā aicinātas visas meitenes, kuras vēlas uzzināt ko vairāk par aktīvu dzīvesveidu, apmainīties ar pieredzi, kā arī uzdot sev interesējošus jautājumus par sportošanu Reebok pārstāvjiem!

Spied šeit, lai piedalītos!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPastaiga pa tīreli
Nākamais rakstsPlānošana