8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Laba sajūta, sportojot

 

Atzīšos – es to nevaru un nevaru saņemties izdarīt. Es nevaru sevi piespiest regulāri iziet ārā un skriet treniņu. Jā, ir dienas, kad to izdaru, taču ar regularitāti gan tur nav nekāda sakara. Nedēļas nogalē biju aizbraukusi uz Kuldīgas olimpiskā centra vieglatlētikas manēžu, kurā norisinājās 38. Latvijas vieglatlētikas čempionāts telpās. Skatījos, brīnījos un iedvesmojos.

Protams, nekas nevar tā iedvesmot sportot, kā pavasara un vasaras tuvošanās. Ar mani ir tā – tiklīdz jūtu, ka putni sāk čivināt un saulīte silda citādi, manī dzimst sajūta, ka vajag sportot arvien vairāk un vairāk. Man ir paveicies ar to, ka gandrīz visi mani draugi ir ļoti sportiski. Reizēm mēdzam treniņus skriet kopā, reizēm – uzmundrināt viens otru vai pavilkt uz zoba, ja kāds sācis par daudz slinkot. Ir labi, ja ir kāda papildus motivācija, kas palielina tavu gribasspēku pēc darbadienas beigām vēl saņemties aiziet uz baseinu, aerobiku vai vienkārši ārā paskriet.

Mazliet dīvaini, bet fiziskā slodze mani patiesībā nevis nogurdina, bet gan dod jaunus spēkus. Droši vien, ka ar jums ir līdzīgi. Bet interesanti, – kas ir tas, kas jums liek saņemties un piespiest sevi sākt sportot? Un kā tieši jūs sevi uzturat formā?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsVai daudzvīrība?
Nākamais rakstsIepazīsties: Moon Sparkle