2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Iepazīsties: Moon Sparkle

 

Aromāts Moon Sparkle kombinē augļu virstoņus ar ziedu noskaņu lai radītu aromātu, kas ir svaigs un tikpat vilinošs kā VIŅA. Virsnotīs – maiga vasaras augļu kombinācija – ir viena no vēsmainajām un atsvaidzinošajām pieskaņām. Saldās zemenes un sulīgās upenes sajaukumā ar citrusaugu kokteili un ēterisko sarkano ābolu lai radītu kārdinošu smaržu virstoni, kas uzbur seksīgu vasaras nakts gaisotni. Šī brīnišķīgā kombinācija ietver sevī jauko šodienas rotaļīgās meitenes – zvaigznes enerģiju un pasvītro tās jaunību.

Pretēji koķetajām ziedu smaržām, sirds notis simbolizē un pauž trauslumu un ievainojamību. Kombinācija – saldais zirnis un frēzijas ir apvienots ar reibinošo jasmīnu un rožu aromātu, lai paustu Viņas dabisko piemīlību. Viņa ir kā puķe- plaukstošs zieds.

Zem šīs augļu un ziedu buķetes jūtams gaišais muskuss. Pamatnotis pauž svelmaino Moon Sparkle sievietes pusi. Reibinošā aveņu un eksotiskā sandalkoka kombinācija ar sauszemes dzintaru rada vilinošu pieskaņu- kas akcentē VIŅAS noslēpumaino pusi.

Veikalos Moon Sparkle meklē jau martā!

escada_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsLaba sajūta, sportojot
Nākamais rakstsVācu pensionāri