1 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Atkāpe no ikdienas

 

Pirms pāris dienām atgriezos no vairāk kā divas nedēļas ilga ceļojuma pa Āziju. Kopā pabiju četrās dažādās valstīs, par kurām jūs droši vien drīz vairāk varēsiet lasīt žurnāla Cosmopolitan ceļojumu rubrikās. Tāpēc te neaizraušos ar valstu un manu piedzīvojumu aprakstiem. Šoreiz mans stāsts būs par ko citu. 🙂

Visā garajā ceļojuma laikā iepazinu daudz un dažādas viesnīcas, kas ilgu laiku bija manu māju vietā. Tāpēc arī bieži vien man sanāca aizdomāties par to, kāda īsti ir laba viesnīca un vai vienmēr zvaigžņu skaits atbilst patiesajām klienta sajūtām. Šoreiz man sanāca izbaudīt gan salīdzinoši augstas klases apartamentus, gan arī padzīvot tā saucamajā  chalet – koka mājiņā ar labierīcībām. Turklāt es negribētu novērtēt, ka koka mājiņa bija daudz sliktāka kā apartamenti ar krāšņu vannasistabu. Lidojot mājup, izsecināju, ka man ir nozīmīgi trīs kritēriji, pēc kuriem vērtēt savas naktsmājas ceļojuma laikā:

1) Lai ir ērti un mājīgi.

2) Lai ir droši.

3) Lai saprātīgā rādiusā es varu dabūt visu nepieciešamo (lasīt: lai netālu ir veikals).

Atskatoties atpakaļ, šķiet, ka man vislabāk patika vienā no backpacker hosteļiem Ķīnā, kur bija lieliski izkārtots pirmais stāvs ar ērtu uzgaidāmo telpu, interneta iespējām un nelielu stūrīti, kur pats sev vari uztaisīt kafiju vai tēju. Turklāt, tā kā lounge vieta bija patiešām ļoti ērta un pievilcīga, tajā bija iespējams iepazīties ar vairākiem jaukiem un visnotaļ interesantiem cilvēkiem.

Mans pēc – ceļojuma secinājums par viesnīcām būtu: ne vienmēr zvaigžņu skaits nosaka to, cik labi tu jutīsies viesnīcā. Turklāt pat ļoti ieteicams būtu izlasīt klientu komentārus, pirms internetā izlem rezervēt kādu no viesnīcām.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.