9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Rūpējies par savu formu ar jauno Nestea!

 

The Coca-Cola Company Latvijas tirgū piedāvā persiku garšas NESTEA zaļās tējas dzērienu, kurā samazināts cukura un kaloriju daudzums par 30%. Tagad ledus tējas dzērienu cienītāji var izvēlēties kādu no trim NESTEA zaļās tējas dzēriena veidiem, kuros samazināts cukura un kaloriju daudzums, pievienojot dabīgu stēvijas saldinātāju – NESTEA zaļā tēja ar persiku, citronu vai zemeņu un alvejas garšu.

30% no dzēriena sastāvā esošā cukura ir aizstāts ar dabīgu saldinātāju, kas iegūts no stēvijas auga. Stēvijas lapas ekstrakts ir dabīgs saldinātājs, kas nesatur kalorijas un ir 200 reižu saldāks nekā cukurs – nepieciešams pavisam mazs tā daudzums, lai iegūtu saldo garšu.

“Tuvojoties vasarai un pludmales sezonai, vairums no mums cenšas vairāk parūpēties par savu formu. Papildus visām sportiskajām aktivitātēm svarīgi sekot līdzi arī uzņemtajam cukura un kaloriju daudzumam. Tādēļ esam priecīgi šajā laikā piedāvāt Latvijas tirgū jauno NESTEA, kas ļauj cilvēkiem baudīt savas iecienītās garšas dzērienu, strikti neierobežojot tā lietošanu savā ikdienā kaloriju skaita dēļ,” – saka Evelin Ojamets, Coca-Cola sabiedrisko attiecību vadītāja Baltijā.

Stēvija Dienvidamerikā ēdienu un dzērienu saldināšanai tiek izmantota jau 200 gadus. Šobrīd stēvijas saldinātājs pasaulē ir plaši pielietots ne tikai dzērienu, bet arī ēdienu saldināšanai. Stēvijas augs ir vienkārši audzējams arī mājas apstākļos un tā svaigas vai kaltētas lapas var tikt izmantotas dažādos veidos.

2011. gada novembrī stēvijas lapas ekstrakts (steviola glikozīds) Eiropas Savienībā tika apstiprināts lietošanai pārtikas produktos un dzērienos. The Coca-Cola Company ir pirmais uzņēmums Eiropā, kas tirgū piedāvā dzērienu, kas saldināts ar stēvijas lapas ekstraktu kombinācijā ar citām dabīgas izcelsmes saldvielām.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsNoķert īsto sajūtu
Nākamais rakstsSabalansē savu ēdienkarti!