4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kā neapjukt visu ātro kredītu piedāvājumā

 

Tuvojoties Ziemassvētkiem budžets bieži vien beigās ir pārāk mazs nekā sākotnēji plānots. Papildus izdevumi bieži vien saistās ar papildus galvassāpēm, tomēr ne vienmēr tām galvassāpēm jābūt tik lielām, kā sākotnēji šķiet, jo ātrie kredīti spēj palīdzēt brīdī, kad tas tiešām ir nepieciešams. Tomēr pirms aizņemties ir labi zināt kādi ir ātro kredītu veidi, kā izvēlēties pareizāko un kā tev var palīdzēt kredītu salīdzināšanas portāli.

Kādi ir ātro kredītu veidi?

Ierakstot interneta pārlūkā vārdu savienojumu ātrie kredīti parādās vairāki desmiti dažādu lapu ar dažādiem piedāvājumiem, tomēr atrast pareizo un sev piemērotāko ne vienmēr ir viegli un saprotami, tāpēc ir svarīgi zināt šo kredītu atšķirības, lai sev izvēlētos vispiemērotāko.

  • Ātrie kredīti bez ķīlas jeb sms kredīti – ir droši vien vispopulārākais kredītu veids, jo patērētājam prasa maz piepūles. Norādot nepieciešamo informāciju dažu minūšu laikā bankas konta saturs kļūtu bagātāks līdz pat 500 eiro. To nosaukums jau parāda tā galveno atšķirību – bez ķīlas, jo, lai noformētu kredītu no cilvēka netiek prasīts nekas materiāls, tikai informācija par aizņēmēju (ienākumi mēnesī, izdevumi mēnesī), lai kredīta devējs varētu izvērtēt, ņemot vērā arī kredīta vēsturi, kādu summu tas var dot.

  • Ātrie kredīti ar ķīlu – šis kredīta veids būs tieši laikā cilvēkiem, kuriem ir salīdzinoši mazi ienākumi, lai pretendētu uz kādu citu kredītu veidu. Ideja pavisam vienkārša – kredīts tiek piešķirts apmaiņā pret ķīlu, piemēram, automašīnu. Plus visam ir tāds, ka tas notiek attālināti, kas atvieglo ikdienas steigu un ātri atrisina naudas ieplūšanu kontā.

  • Ātrie ilgtermiņa kredīti – tomēr ja pirmie divi kredītu veidi arī nav piemēroti tev, iespējams, tieši ātrais ilgtermiņa kredīts būs īstais. šeit nekas nav jāieķīlā, aizdevums nav jāatdod vienā reizē, bet gan pa daļām, kas ļauju plānot savus līdzekļus un tēriņus arī nākošajos mēnešos. Sadarbojoties ar kredīta devēju Tev tiek izveidots piemērots kredīta atmaksas grafiks. Un, protams, šie kredīti nav izņēmums – aizpildot anketu mājas lapā ir iespējams papildināt konta saturu ļoti ātrā laikā, neizejot no mājas, no darba vietas kā citādi.

 

Kādi ir ātro kredītu plusi?

  • Ātrums

  • Vieta, kur saņemt kredītu – jebkur, kur ir internets

  • Nav nepieciešams iesniegt papīrus vai dažāda veida izziņas

 

Kas jāņem vērā, aizņemoties līdzekļus?

  • Savi ikmēneša ienākumu un izdevumu proporcijas

  • Mērķis kam nepieciešams aizdevums

  • Kredītlīguma noteikumi un procenti

 

Visu ātro kredītu salīdzināšanas portāls – Netcredit.lv

Apzinoties minēto var sākt iedziļināties ātro kredītu piedāvājumā, no kura gan nereti sāk galva griezties, jo tas ir tik liels. Reklāmas ir vilinošas, piedāvājumi arī, tomēr izvēlēties piemērotāko bieži ir grūti. Tāpēc, ja pašam atrast sev piemērotāko ir grūti, palīgā var nākt kredītu salīdzināšanas platformas. Viena no tādām ir Netcredit.lv, kur var gūt informāciju ne tikai par kredītu veidiem, bet arī atzīmēt parametrus kā kredīta summa un atzīmēt kāds kredīta ņēmējs tu esi. Papildus tam jānorāda telefona numurs un e-pasta adrese, uz kuru vēlāk kredītu salīdzināšanas portāla konsultanti atsūtīs piedāvājumu no plašā ātro kredītu klāsta tev vispiemērotāko.

Tomēr atceries, pirms kredītsaistību uzsākšanas, izvērtē iespējas to atdot. Ātrie kredīti un to piedāvājums var mulsināt, tāpēc kredītu salīdzināšanas platforma – Netcredit.lv, kur atbilstoši tavām prasībām pieredzējuši konsultanti piedāvās tieši tev piemērotāko variantu.

________________________

APMAKSĀTS REKLĀMAS RAKSTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.