11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Labākā dāvana vecvecākiem!

 

Rudens nāk ar piparmētru tējas smaržu un saldo medus garšu, ko bites vectēva dravā čakli sarūpējušas. Vecmāmiņas siltās un ar mīlestību adītās zeķes paglābj no dzestruma un sasilda pēdas, kad mazliet salst. Arī sirds ir silta. Tajā mājo atmiņas par mirkļiem, kas šovasar likuši smaidīt. Labās emocijās jādalās ar sev mīļajiem. Picture Happy izveidojot vienu fotogrāmatu, otru saņem par brīvu!

Mirkļi, kas apstādināti bildēs, ir skaista dāvana, kad brīvdienās dodies ciemos pie saviem mīļajiem vecvecākiem, kas ilgojas pēc kopīgiem smaidiem un dalīšanās priekā.

Mēdz teikt, ka dāvāts prieks ir divkārši liels prieks, tādēļ, lai smaids tiek katrā vecvecāku mājā, picturehappy.lv ir parūpējies par lielisku dāvanu – personalizēta foto grāmata ar savām bildēm, mīļiem aprakstiem, kas mājo katrā foto grāmatas pāršķirtajā lapaspusē. Un labākā ziņa, ka sarūpējot vienu dāvanu, otra Tev pienākas par brīvu.

Un kamēr vecmāmiņa šķirs foto albūma lapas, Tev, iespējams, būs jānotiesā neskaitāmi gardas ābolmaizes riecieni! Atceries tos nobildēt, jo Ziemassvētkos vari parūpēties par jauku dāvanu vecmammai – iecienītāko recepšu grāmatu ar bildēm. Viņa patiešām priecāsies par šādu dāvanu!

Par Picture Happy īpašajiem piedāvājumiem un fotogrāmatu izgatavošanu vairāk uzzināsi www.picturehappy.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.