1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kā dāvanu sagādāšanai var palīdzēt interneta veikali?

 

Dzimšanas dienas, vārda dienas, Ziemassvētki, Valentīndiena, gadadienas – svētki, kuros nepieciešams atrast to īsto un vienīgo dāvanu konkrētajam cilvēkam, ir daudz un dažādi. Vai kādreiz esi saskāries ar situāciju, kurā nu nekā nevari izdomāt, kāda dāvana varētu būt piemērotākā un kur to atrast? Mums ir četri padomi, kas ļaus sameklēt piemērotāko dāvanu ātri un ērti!

Ņem talkā sociālos tīklus

Foto: Shutterstock.com

Funkciju, ko agrāk pildīja dienasgrāmatas un ģimenes albumi, nu pārņēmuši sociālie tīkli – Draugiem.lv, Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn un citi. Taču, ja ielūkoties cita dienasgrāmatā nebūt nav tas labākais tonis, tad ar sociālajiem tīkliem un tajos esošajiem lietotāju profiliem viss ir daudz vienkāršāk – tie pieejami jebkuram. Kad attiecīgā tīklā esi sameklējis apdāvināmo personu, laiks izpētei:

  • Kādām lapām tiek sekots/ kāds saturs tiek laikots un šērots – piemēram, ja Tavs draugs regulāri dalās ar ierakstiem par Kristapu Porziņģi, seko visām iespējamajām basketbola lapām un piedalās konkursā, kurā iespējams laimēt basketbola bumbu, ir pilnīgi skaidrs, kādu dāvanu iegādāties;

  • Kādas fotogrāfijas tiek ievietotas – ja daļa cilvēku izvairās no sekošanai dažādām lapām un arī ar dalību konkursos neaizraujas, tad no fotogrāfiju ievietošanas gan nevairās praktiski neviens. Arī foto nereti mēdz būt svarīga informācija, kas “nodod” konkrētā cilvēka intereses;

  • Par ko esat sarakstījušies iepriekš – dažkārt draugi un radi paši tieši vai netieši pasaka priekšā, kādu dāvanu viņi vēlētos saņemt, taču, ak vai – steidzīgā ikdiena ir pilna ar dažādu informāciju, tāpēc šādas nianses paslīd garām nepamanītas. Tieši tāpēc ir vērts ielūkoties virtuālo vēstuļu arhīvā – tur reizēm ir ļoti noderīga informācija. Ja nu galīgi nekā, vari ķerties pie pēdējā salmiņa – censties šo informāciju nemanāmi izvilināt ar nevainīgu vēstuļu palīdzību.
    Taču kā rīkoties, ja cilvēks, kuram meklē dāvanu, sociālos tīklus neizmanto? Par to – raksta turpinājumā!

Draugi un paziņas – labākie padomdevēji

Foto: Shutterstock.com

 “Parādi man savus draugus, un es pateikšu, kas Tu esi” – noteikti vismaz pāris reizes dzīvē esi dzirdējis šo teicienu. Un tā arī ir – tuvākie cilvēki viens par otru zina daudz vairāk nekā paziņas vai attāli radinieki. Tāpēc, ja Tev nepieciešams saprast, kādu dāvanu izvēlēties, bet pats apdāvināmais nekādus mājienus nedod un izdibināt viņa/ viņas vēlmes Tev pašam nekādi neizdodas, laiks sazināties ar šī cilvēka tuvākajiem. šādai metodei ir kāds izteikts pluss, salīdzinot ar paša dāvanas saņēmēja iztaujāšanu – draugiem, otrajai pusei vai radiem jautājumu par dāvanām vari uzdot daudz tiešākā formā, nevis caur puķēm, taču esi uzmanīgs un pirms tam rūpīgi izvērtē, vai šis cilvēks par Tavu silto nodomu neizpļāpāsies pašam gaviļniekam. Īpaši piesardzīgs esi, ja grasies šo jautājumu uzdot bērniem – kā jau zināms, mazākie cilvēki parasti ir ļoti pļāpīgi pat tad, ja piekodināts pretējais.

Arī globālās tendences var noderēt

Foto: Shutterstock.com

Ja arī ar iepriekšējo divu soļu palīdzību tā arī nav izdevies noskaidrot, kādu dāvanu iegādāties, laiks ķerties pie citas taktikas – iepazīsties ar šobrīd pirktākajām precēm. Lai to izdarītu, izmanto iespējas, ko sniedz interneta veikali. Tā, piemēram, 1a.lv pieejama kategorija “Pirktākās preces”, kurā atradīsi tās lietas, ko cilvēki pēdējā laikā visbiežāk ievietojuši savā virtuālajā iepirkuma grozā. Protams, daļa preču kā dāvanas, visticamāk, nederēs, taču, lai iegūtu kādas idejas, šī sadaļa ir pašā laikā!

Interneta veikali – palīgi dāvanu sagādāšanai

Foto: Shutterstock.com

Droši vien zini to sajūtu, kad jādodas uz veikalu, taču Tevi nu nemaz neuzrunā stāvēšana veikala rindā, laika tērēšana, lai līdz tam nonāktu, kā arī piemērotākās dāvanas meklēšana veikala plauktā. Risinājums? Interneta veikali! Tajos viss ir daudz vienkāršāk – preces ērti sakārtotas pa kategorijām, tās iespējams saņemt mājās, un aplūkot preču klāstu vari gan agrā rīta, gan vēlā nakts stundā. Taču kā izvēlēties piemērotāko interneta veikalu no plašā klāsta? Izvēloties 1a.lv, Tu noteikti būsi apmierināts, jo:

  • 98.5% klientu pēc pirkuma veikšanas to plāno darīt atkārtoti;

  • Veikals saņēmis balvas un atzinības no tādiem ražotājiem kā Lenovo, Intel, Philips, L’Oréal, un daudziem citiem;

  • Tiek piedāvāti astoņi dažādi piegādes veidi ar cenu, sākot no 0.99 EUR;

  • Klientiem pieejams plašs preču klāsts, kas sakārtots intuitīvās kategorijās, un lielākajai daļai preču ir ļoti detalizēti apraksti;

  • Katrā preču kategorijā ir uzstādīti filtri, ar kuru palīdzību pavisam ātri un ērti vari atlasīt preces pēc konkrētiem parametriem, piemēram, cenas, izmēra, ražotāja, krāsas un citiem (atkarībā no kategorijas).

Ja arī Tu vēlies atrast piemērotu dāvanu tuvākajiem, ienāc 1a.lv!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.