14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Presto Autoskola – tava īstā izvēle

 

Silts vasaras rīts, brīvdiena, pa logu iezogas saule, un atver tavas miegainās acis. Nesteidzīgas brokastis, kafijas tase un laba lasāmviela. Sirds kāro doties ceļā, bez brīdinājuma ierasties pie draudzenes, dot desmit minūtes dušai un aicināt līdzi. Maigs vējš pa atvērto logu, saulesbrilles, smiekli un ceļš. Nav pat nozīmes, uz kurieni tas ved. Vai tā nav burvīga aina, ko nekavējoties gribas pārvērst realitātē? Būšanai pie stūres noteikti ir maģiska aura. Tā ir neatkarības sajūta, piedzīvojuma nojausma un nezināmā burvība. šāda romantiska aina droši vien ir gadu gaitā zemapziņā nosēdušos filmu, grāmatu un dziesmu paliekas, bet ir tik jauki domāt tikai par šādu autovadīšanas pusi, un es esmu pārliecināta, ka katram dzīvē vajadzētu piedzīvot tādu vasaras rītu.

Atgriežoties nedaudz garlaicīgā ikdienas realitātē, daudziem auto saistās ar nebeidzamiem sastrēgumiem, nemākulīgiem braucējiem, kas, protams, neesat jūs, un to, ka reizēm šķiet – mašīna “apēd” vairāk kā jūs pati. Taču, kas kādreiz sēdies pie auto stūres nevarēs noliegt šīs prasmes priekšrocības, neskatoties uz ikdienas kaitinošajiem sīkumiem. Pirmajiem soļiem ceļā, kura galamērķis ir autovadītāja apliecības iegūšana, ir liela nozīme un autoskolaPresto var jums sniegt profesionālu un iedrošinošu iesākumu.

Individuāla pieeja

Sievietes noteikti saskaras ar lieliem aizspriedumiem, kad ir runa par auto vadīšanu. Noteikti katra no mums ir dzirdējusi kādu nievājošu piezīmi par notiekošos uz ceļa, kad nekavējoties tiek pieņemts un lielā pārliecībā izteikts: “Noteikti sieviete pie stūres!” Nevar noliegt, kā katrai jaunajai censonei tas rada zināmas šaubas par savām spējām, bet galvenais ir neļauties šīm bailēm. Tāpat kā jebkurā citā jomā, arī auto vadīšanā sievietēm ir pilnīgi vienāda iespēja sasniegt izcilību, vīriešiem līdzvērtīgu, tikai nepieciešama pareiza pieeja un pacietība, un pašas dzelžaina neatlaidība. Presto Autoskola ir apzinājusies dzimumu atšķirības veiksmīgai auto vadīšanas apguvei un padarījusi to par lielu plusu, noliekot malā pieņēmumus un negatīvu attieksmi. šī nudien ir īstā autoskola sievietei.

Lai nonāktu pie tās ainas, ko uzbūru sākumā, vajadzīgs treniņš un drošības sajūta. Sajūta, ka tu pārvaldi mašīnu, jūties pārliecināta satiksmē, un spēj reaģēt uz negaidītām situācijām. Tas nav ātrs un viegls ceļš, bet iznākums neapšaubāmi ir tā vērts.

Presto Autoskola – līdere Latvijā

šai autoskolai ir daudz pievilcīgu īpašību, kas jūs pārliecinās, ka tā būs pareizā izvēle:

  • Ērta un moderna mājas lapa (presto.lv) – te var iepazīties ar visu nepieciešamo ļoti pārskatāmā un saprotamā veidā. Palasot atsauksmes, arī neskaidrību gadījumā katrs jautājums tiks atrisināts ar smaidu, zvanot atsaucīgajai administratorei (tālr. +371 27748988).

  • Plašs filiāļu tīkls – Presto piedāvā savus pakalpojumus septiņās Latvijas pilsētās. Rīgā vien tās ir deviņas vietas, tāpēc katra varēs atrast sev ērtāko un pieejamāko. Autoskolas Latvijas tīklam ir pievienojusies arī jauna filiāle Jūrmalā.

  • Blogs – mājaslapā pieejams saistošs blogs, kur atradīsiet noderīgu informāciju par jaunāko no CSDD puses, autoskolas akcijā, aktuālāko par visu, kas saistīts ar auto vadīšanu. Tāpat bloga sadaļā ir ļoti interesanta rakstu sērija, kur Presto sevi salīdzina ar citām autoskolām. Atklātība un paškritika neklibo.

  • Mācību materiāls – viss nepieciešamais teorijas apgūšanai klikšķa attālumā un iespējas pārbaudīt sevi atbilstošos testos.

  • Komanda – tie ir augsti kvalificēti pasniedzēji un instruktori. Par īsto izvēli var nolemt, “pasērfojot” atsauksmju sadaļā.

Galvenais ir nebaidīties un aizmirst par visām dzēlīgajām piezīmēm, kas ir dzirdētas, un iet uz savu mērķi. Sapnis par siltu vasaras rītu, derības vai praktiska vajadzība, auto vadīšana var tikt iemācīta jebkurai. Svarīgi ir atrast pareizo instruktoru, ar kuru jūties ērti, kas vienlaikus spēj būt prasīgs, bet nerada baiļu sajūtu, pastāstīs kādu joku un atgādinās teorijā piemirsto. Būt ceļā – tam ir nenoliedzama burvība. Cik gan daudz atmiņu no bērnības par ceļu uz lauku mājām, tik mīļo priežu aleju un mazo dīķi, kur šļakstoties pavadītas neskaitāmas stundas. Citreiz pat pilsētas sastrēgumam sešos vakarā nav ne vainas, var pavērot cilvēkus, un, noskatoties uz garāmgājējiem, turpināt dziedāt līdzi savai mīļākajai dziesmai.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.