6 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Aktuālais skaistums rudenī

 

Pagājušās sezonās tu izvēlējies vieglas lokas un pavisam nemanāmu grimu, taču šoruden to nomaina elitārs, izsmalcināts un dārgs make-up. Sekojot 19. gadsimta noskaņām modē, arī skaistuma pasaulē valda gotiskā romance. Šoruden daudzi grima mākslinieki iesaka uzdrošināties un krāsot lūpas piesātinātos aveņu, plūmju melnos vai asins sarkanos toņos.

Sezonas pārsteidzošākā atgriešanās – caurspīdīgs lūpu spīdums. Turklāt šoruden vari to klāt ne tikai uz skūpstām, bet arī plakstiņiem, uzacīm un vaigu kauliem. Bronzeri noliec kosmētikas plauktiņā līdz pavasarim, jo turpmākajos mēnešos tavs labākais ierocis būs vaigu sārtums. Silti persiku un sārti rožu toņi liks tev izskatīties kā pēc spirdzinošas pastaigas vēsā ziemas dienā. Zelta, sudraba un bronzas toņi ir aukstās sezonas klasika. Īpaši iesakām metāliskas acu ēnas smilšu vai kapara toņos, kas izgaismos seju un padarīs to siltāku.

Tev liekas, ka melns laineris ir garlaicīgs? Padomā vēlreiz! Šoruden lainera variācijas ir neskaitāmas – sākot ar vienkāršu kontūrlīniju ap acīm un beidzot ar ikonisko kaķacs meikapu vai pavisam radošu zīmējumu, kas atgādina tauriņa spārnu vēzienus.

Micabella

Tik garas un perfektas, ka izskatās teju mākslīgas – izteiksmīgas skropstas padara skatienu noslēpumaināku un ir viens no galvenajiem sezonas pamatlikumiem.

Dūmakaino acu make-up nav tikai piektdienas vakara ballīšu privilēģija – vari to izveidot arī ikdienā, viegli izpludinot melnu vai brūnu laineri. Tas ir vienkāršs efekts, ko bez liekas piepūles mājās izveidos arī iesācējas.

Tev šķiet, ka tā ir ikdienišķākā frizūra, kādu vien var iedomāties, taču šoruden zirgaste ir skaistuma pasaules uzmanības centrā. Augstas, zemas, sasukātas uz vienu pusi vai viļņainas – gatavojies eksperimentiem! Arī dažādu lielumu un formu copes nekur nav pazudušas. Izvēlies tēlam piemērotāko – perfekti gludu kā balerīnai vai nevērīgi izpūrušu kā tikko pēc pamošanās.

Rituals

Arī manikīrā valda īsts krāsu salūts – no tumšiem un gotiskiem līdz košiem un priecīgiem toņiem. Plūmju vīna, pelēkzaļi, cappuccino brūni, pērļu un tumši sarkani toņi ir galvenā krāsu palete, no kuras šoruden izvēlēties.

Pats galvenais rudens skaistuma ieteikums: dzer daudz ūdens, kārtīgi izgulies un ieguldi kvalitatīvā, mitrinošā sejas krēmā. Varam pačukstēt grima mākslinieku noslēpumu: sejas eļļas, konsīlera un izgaismotāja kombināciju, kas ļaus iegūt veselīgu un mirdzošu ādu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.