10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Skaistas krūtis: problēmas, kas var sabojāt seksīgo iespaidu

 

Skaistas krūtis ir katras sievietes vēlmju sarakstā. Tieši tāpēc ir ļoti nozīmīgi apzināt iemeslus, kas var sabojāt seksīgo iespaidu. Apkopojām trīs tipiskākās problēmas – izlasi par tām!

Strijas. Šīs neglītās, sarkanās vai baltās rētas var parādīties pēc krūšu izmēra izmaiņām, svara palielināšanās vai zaudēšanas, kā arī grūtniecības. Dažkārt ar laiku strijas kļūst mazāk redzamas, taču pilnībā neizzūd. Lai padarītu tās blāvākas, lieto mitrinošus līdzekļus, kuru sastāvā ir A, C un E vitamīns, bet lai nomaskētu − dažādu toņu bronzerus.

Svīšana. Lielu krūšu mīnuss ir tāds, ka āda starp un zem tām svīst un rezultātā var veidoties bakteriāla vai sēnīšu infekcija. Ja tev šī problēma nav sveša, lieto antiperspirantu (tikai uz tīras krūšu ādas!). SOS gadījumos vari izmantot pūderi un matējošās kosmētiskās salvetes.

Izsitumi.Lai cīnītos ar šiem nelūgtajiem viesiem, lieto mazgāšanās līdzekļus, kuru sastāvā ir salicilskābe vai benzola peroksīds, un valkā kokvilnas krūšturi. Atceries, ka pēc sporta nodarbībām vienmēr jānomazgājas ar ziepēm.

Avots: Kolumbijas Universitātes dermatoloģijas klīniskā profesora asistente un medicīnas doktore Šerija Šīha.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.