8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

7 ieteikumi bikini vaksācijas cienītājām

 

Pat ja esi to darījusi jau miljons reižu, bikini vaksācija ir diezgan mokoša pieredze. Vai tur vajadzētu noskūt pirms procedūras? Uzsākt sarunu ar vaksācijas meistari vai vienkārši blenzt griestos? Tik daudz jautājumu! Mēs meklējām atbildes pie vairākiem kosmetologiem un vaksācijas speciālistiem. Viņi ieteica vairākas lietas, kuras tev noteikti vajadzētu pārtraukt pirms procedūras, tās laikā vai pēc tās!

1. Neuztraucies par nenoskūtām kājām vai neveiklo pedikīru
Vaksācijas meistari bieži saskarās ar klientiem, kuri jūtas neērti par raupjām pēdām vai nenoskūtām kājām. Taču tas ir pēdējais, ko pamana meistars! Vaksācijas speciālisti ik dienu redz neskaitāmu sieviešu intīmās zonas. Tāpēc, atbrīvojies, ieelpo un uztver šo pasākumu kā pašsaprotamu.

2. Neatcel apmeklējumu tikai tādēļ, ka tev sākušās mēnešreizes
Atceļot savu pierakstu, tu izjauc kosmetologa dienas plānu, turklāt mēnešreizes nav šķērslis vaksācijai. Tiesa, šajās dienās āda ir jutīgāka, tomēr daudzas sievietes vaksējas arī īpašajās dienās. Tu noteikti nebūsi pirmā, kurai mēnešreizes iekritušas vienā laikā ar meistares apmeklējumu. Īsi pirms procedūras nomaini tamponu un dodies pie meistares.

3. Pirms procedūras neskujies
Lai arī cik neērti un nepatīkami tas nešķistu, pirms vaksācijas ieteicams vismaz sešas nedēļas neskūties. Mēs zinām, tas ir grūti, taču noteikti tā vērts – vaksācijas rezultāts būs tīrāks un kvalitatīvāks, jo vasks spēs saķert pēc iespējas vairāk matiņus. Turklāt pārāk garus matiņus var viegli apgriezt, taču ar pārāk īsiem neko nevar labot.

4. Nenodarbojies ar seksu īsi pirms vaksācijas
Ja uz kosmetologa kabinetu dosies uzreiz pēc mīlēšanās, to uzreiz varēs pamanīt. Intīmā zona būs apsārtusi un mitra. Tas neietekmēs vaksācijas kvalitāti, bet pažēlo meistari – viņa jutīsies diezgan neērti.

5. Neatvainojies par savu vagīnu
Tev nav jākautrējas par intīmās zonas izskatu! Šāda gaušanās vaksācijas meistari var patiešām nokaitināt.

6. Vaksācijas laikā nerunā pa telefonu
Kosmetologu kabinetos pabijuši visdažādākie klienti – pat tādi, kas procedūras laikā runājuši FaceTime režīmā. Taču tu noteikti gribi būt labais klientu piemērs! Pļāpāšana pa telefonu ir visai rupjš žests, turklāt tas liks meistarei justies neērti.

7. Uzreiz pēc vaksācijas nedodies peldēt, nenodarbojies ar seksu un intensīvas slodzes treniņiem
Pēc vaksācijas ādas poras vēl diennakti ir paplašinātas, tāpēc peldēšana, smagi treniņi vai sekss var veicināt baktēriju iekļūšanu tajās un iekaisuma rašanos. Pret tikko vaksētu ādu izturies kā pret brūci – uzturi to pēc iespējas tīrāku.

Teksts – Lane Moore. Tulkoja: Elza Apse.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.