1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Iedvesmojošs sievišķīgs spēks jaunajā Reebok zīmola kampaņā

 

Reebok zīmols visjaunākajā Be More Human kampaņā kārtējo reizi motivē kļūt par  labāku sevisversiju. šoreiz savā vēstījumā Reebok izmanto īpašu sieviešu stāstus, kuras katru dienu pasauli padara labāku. Starp tām ir Gal Gadot, Gigi Hadid, Ariana Grande, Nathalie Emmanuel, Danai Gurira un Katrin Davidsdottir.

Kampaņa saistīta ar zīmola seno vēsturi, kas jau 80. gados darbojās, lai izveidotu sieviešu fitnesa kustību. šodien Reebok svin sieviešu iekšējo spēku un viņu iedvesmojošās balss varu. Attīstot ideju, Be More Human vēlas nepārtraukti motivēt, kļūstot par sevis vislabāko versiju fiziskajā, garīgajā un sociālajā jomā.

Zīmols aicināja piedalīties kampaņā varones, kuras apbrīno par savu aizrautību, apņēmību un drosmi. Viņas pārstāv dažādas vides, bet katra no tām ar savām darbībām katru dienu cenšas veikt pozitīvas pārmaiņas sev un citiem.

Kopā ar Reebok zīmola vēstniecēm – pazīstamām aktrisēm Gal Gadot un Nathalie Emmanuel, mākslinieci Ariany Grande un modeli Gigi Hadid, kampaņā piedalījās sociāli iesaistīta amerikāņu aktrise Danai Gurira un CrossFit sportiste no Islandes, Katrin Davidsdottir. Viņas ir mūzikas, filmas, modes un sporta pasaules pārstāves, kuras ar savām sakaru platformām iedvesmo miljoniem cilvēku.

Reebok vēstniecēm šī gada kampaņā pievienojās unikālas personības, kuras ar savām darbībām jau šodien maina pasauli. Tās ir vadošo sieviešu organizāciju dibinātājas: Reese ScottWomens World of Boxing; Shanon Kim Wagner, Womens Strength Coalition; Jenny GaitherMovemeant Foundation un Yelda Ali, Camel Assembly.

Reebok kampaņas ietvaros tika radītas izteiksmīgas grafikas ar iedvesmojošām vēstniecēm. Katrai blakus tika uzsvērts viņu unikālais moto – vēstījums, ar kuru viņas vēlas dalīties ar pasauli. Lūk, kādi ir šie nozīmīgie vēstījumi:

Gal Gadot – We change the world every time we lead by example.

Gigi Hadid – Kick the door open and let change in.

Ariana Grande – One persons light can electrify the world.

Nathalie Emmanuel – Never apologize for being strong.

Danai Gurira – We have to make our shoulders strong enough for somebody else to stand on.

Katrin Davidsdottir – Wake your power and who knows what youll change.

Jenny Gaither – We have nothing to lose by facing our fears, but everything to lose if we don’t.

Shannon Kim Wagner – Embrace your power and the whole world changes.

Telda Ali – Change the narrative. Change the future.

Reese Scott – Make no mistake, we are rewriting history, blow-by-blow.

Reebok reāli vēlas piedalīties sieviešu potenciāla veidošanā, tāpēc kampaņas ietvaros aktīvi atbalsta Movemeant Foundation un Womens Strength Coalition.

Plašāka informācija vietnē reebok.com.

Seko līdzi arī sociālajā tīklā https://www.facebook.com/ReebokLatvia/

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.