2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Masāžas tavai labsajūtai

 

Esam atklājušas, ka salonos "Bonitta" un dienas SPA "Aqua Villa" piedāvā interesantas masāžas, kas noderēs, ja vēlies sajusties īpaša vai gatavojies kādam notikumam.

Kleopatras vanna ar zemūdens masāžu

Piena putu vanna ar medu un īpašu augļu vai 100 ziedlapiņu eļļu liek labsajūtā aizmirsties. Relaksējošā masāža, kas seko pēc peldes, liks ādai starot un smaržot vēl daudzas stundas.

Skaistā mamma – masāža grūtniecēm un jaunajām māmiņām

Speciāla maiga masāža pirms un pēc dzemdībām novērš striju rašanos, celulītu, smagumu un kāju tūsku. Uzlabo vispārējo labsajūtu. Izmanto augu ekstraktus un speciālo kosmētiku grūtniecēm un barojošām māmiņām.

"Čampi"

Indiešu plecu, kakla un galvas masāža (sēdus), kas atbrīvo enerģētiskos

blokus. Novērš galvassāpes, saspringumu kakla zonā, relaksē.

Masāža ar karstajiem akmeņiem

Dziednieciska, relaksējoša masāža ar karstajiem akmeņiem un krāsainajiem pusdārgakmeņiem.

Atbrīvo saspringtus muskuļus, novērš sāpes čakru punktos, novērš blokādi, veicina vispārēju organisma atjaunošanos un veselības atgūšanu. Rožu eļļas, lavas akmeņu termisko un fizikālo īpašību dēļ izteikti uzlabo ādas elastību un kvalitāti.

"Monoi of Tiare" – mirdzošai un gludai ādai, kā arī brīnišķīgai atpūtai

Smarža, kas apņem, ievilina pasakainu domu un jūtu ceļojumos. Siltas, ekskluzīvas eļļas pieskārieni atmodinās ādu un dos tai veldzi, mitrinot, padarot elastīgu, barojot un neļaujot tai novecot. "Monoi of Tiare" eļļa ir radīta no tiāras ziediem, kas noturēti kokosriekstu mīkstumā.

Šokolādes masāža sejai un ķermenim

Masāža, kas lutina, – pilnīga iegremdēšanās fiziskā un garīgā labsajūtā!

Izraisa daudzas sajūtas un veicina laimes hormona endorfīna rašanos, tā ir arī atslābinoša, iedarbojas kā līdzeklis pret depresiju, nemieru un skumjām. Rada laimes sajūtu, palīdz uzturēt labu garastāvokli, atdzīvina, tonizē, baro ādu.

Tibetas masāža

Ļoti dziednieciska, neparasta masāža ar siltiem mandeļu eļļā samērcētiem linu maisiņiem, kas pildīti ar Himalaju oļiem, Tibetas kalnu kristāliem, Nāves jūras sāļiem, sandalkoka, rozmarīna, apelsīna un lavandas ēteriskajām eļļām. Masāža, kas sniedz ļoti efektīvu holistisku terapiju, ar dzīvinošu enerģiju piepildot katru ķermeņa šūnu. Dziļi iedarbojas kaulu sistēmas līmenī uz cīpslām, locītavām un muskuļiem, tos reminalizējot un atbrīvojot no sastrēgumiem, stīvuma, iekaisumiem un savilkumiem. Izcila procedūra, ja vēlaties samazināt tūsku audos, tauku nogulsnējumus. Ļoti nomierinoša, balansējoša, relaksējoša iedarbība uz psihoemocionālo stāvokli.

Eksotiskās procedūras "Lulur"

"Lulur" ir sens Austrumu skaistuma un veselības rituāls, ko izmanto Bali un Javas salās. Īpaši lieto, lai meiteni sagatavotu laulības ceremonijai.

"Lulur aromatic spices"

Liek ādā, saistaudos, visā organismā aktivizēties dzīvības procesiem, izsauc "liesmas", kas iekvēlina, paātrina vielmaiņu. Āda kļūst tvirta, gluda, izcili svaiga, izskats – starojošs. Ietīšanas metode ar pīlingu, masāžu un locītavu stiepšanu. Sastāvs: ingvers, kardamons, zemes mandeles (musta), kurkuma, sarkanie pipari, rīsu pulveris, kosmētiskais jogurts, piparmētru ēteriskā eļļa u.c.

"Lulur tropical"

Procedūra, kuras uzdevums ir nodrošināt organismu, ādu un audus ar mikroelementu un vitamīnu devu, lai radītu sinerģiju skaistuma un veselības terapijā, veicinot hormonu aktivizēšanos. Ar izcilām antioksidējošām īpašībām (lai novērstu novecošanos), mitrinošu, barojošu, tonizējošu un elastizējošu efektu. Ietīšanas metode ar pīlingu, masāžu un locītavu stiepšanu. Sastāvs: hidrolizēti tropiskie augļi – papaija, mango, pasiflora, citrusa augļi, apelsīna, citrona, sārtā greipfrūta, mandarīna un laima ekstrakti. Ceratonijas sēklu pulveris, kosmētiskais jogurts, piparmētru ēteriskā eļļa u.c.

"Lulur cocos muss"

Valdzinošu smaržu un izjūtu procedūra, kuras galvenais uzdevums ir padarīt ādu skaistu un veselīgu, gludu un mirdzošu. Īpaši ieteicama pirms un pēc saules un ūdens peldēm. Ietīšanas metode ar pīlingu, masāžu un locītavu stiepšanu. Sastāvs: kokosriekstu mīkstums, kosmētiskais jogurts ar kokosa rieksta piedevām.

"Charme D'Orient" – Hammam rituāls

Labsajūtai, atpūtai, veselībai un labam izskatam! Austrumu slepenie skaistuma rituāli pasaulē, kurā valda netveramas izjūtas, jutekliskums un šarms, stabilitāte un spēks. Žesti, pieskārieni, sajūtas un smaržas, cita dimensija, cita laika izjūta. Ienāc tajā… Procedūras norise: eļļu izvēle pēc klienta vēlmēm (katrai sava nozīme un iedarbība), ambrs, augļu eļļa, 100 ziedu eļļa, rožu eļļa, sandalkoka eļļa, muskusa eļļa u. c., ķermeņa ierīvēšana ar olīvu pastu, tvaika pelde, ķermeņa norīvēšana ar "kassa" cimdiem, masāža ar izvēlēto eļļu.

"Laimīgais ceļinieks" (Jaunums!)

Procedūra ar ārstniecisku un aukstuma efektu nogurušām un sāpošām kājām.

Atpūtiniet un veldzējiet savas nogurušās kājas. Tikai 25 minūtes, un tu sajutīsi spēka pieplūdumu visā ķermenī, kājas kļūs vieglas, vieglas, bez tūskas, bez noguruma sāpēm. Un ceļojums vai pastaiga var atkal turpināties!

Vairāk informācijas par masāžām un saloniem vari atrast šeit: www.bonitta.lv un www.aquavillaspa.lv.

Konsultēja Diāna Peniķe, kosmētiķe, dienas SPA "Aqua Villa"

tibetas_mas257a_imige_400

karstie_akme326i_400

 karstie_akme326i_imige_400

okol257des_mas257a_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsMaģistru izlaidumā
Nākamais rakstsPar kailumu