13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Online apmācības visur un visiem!

 

Ikreiz, kad tiek sagaidīts Jaunais gads, mēs sev apsolāmies izmainīt savu dzīvi uz labu, vai arī vienkārši, kaut mazliet ievest tajā pozitīvas pārmaiņas, lai mēs pašas būtu laimīgas. Apkārt visām draudzenēm ir daudz un dažādas “apņemšanās”, bet es šo gadu gribu padarīt īpašu, tāpēc iekāpšu studentes kurpēs!     

Mūsdienās ir ļoti daudz un dažādas iespējas, kur un kā studēt. Taču ne vienmēr esam gatavas tam veltīt lielāko daļu sava laika un atteikties no citām dzīves prioritātēm. Tieši šo iemeslu dēļ ir radīta iespēja studēt tālmācībā. Šajā rakstā lasi vairāk par šo fenomenu Latvijā un citur pasaulē. Salamans Kāns ir ieviesis korekcijas zinātkāro cilvēku un studentu ikdienā, izveidojot tiešsaistes skolu – Kānu akadēmija (Khan Academy).   

Šī skola ir strauji kļuvusi par vienu no lielākajām mācību iestādēm pasaulē, tajā mācās desmit miljoni studentu. Kānu akadēmija piedāvā 3400 īsus mācību video kopā ar interaktīvajām kontrolpārbaudēm un rīkiem ar kuriem pasniedzēji grafikā atzīmē studentu progresu. Vienīgais mīnuss, Kānu akadēmija neizdod diplomus.

Tālmācība un online apmācības ir mūsu nākotne, kas palīdz mums attīstīties visās dzīves jomās, veltot vairāk laika saviem hobijiem, ģimenei un pilnveidojot savu dzīvesveidu. Mums katrai ir jāatrod sava personīgā pieeja un jāiet līdzi laikam!

Latvijā šāda tipa izglītība nav jaunums, taču tikai tagad tā ir guvusi popularitāti. Biznesa vadības koledža ir tālmācības pamatlicēja Latvijā, kura ar to nodarbojas jau vairāk kā 10 gadus, pilnveidojot mācību materiālus, ieviešot jaunas tehnoloģijas studiju procesā un uzlabojot mācību metodes, lai studenti arī turpmāk iegūtu kvalitatīvu izglītību un zināšanas.

Ja arī Tu esi apsvērusi domu studēt, bet nevari veltīt studijām tik daudz laika un apmeklēt lekcijas, tad tālmācība ir domāta tieši Tev! Biznesa vadības koledža piedāvā 2,5 gados iegūt 1. līmeņa profesionālo izglītību kādā no 9 specialitātēm:

  • Komercdarbības speciālists
  • Komercdarbības speciālists lauksaimniecībā
  • Sabiedrisko attiecību speciālists
  • Mārketinga un tirdzniecības speciālists
  • Jurista palīgs
  • Viesnīcu servisa organizators
  • Personāla speciālists
  • Finanšu speciālists
  • Biroja administrators

Pilnveidot savas karjeras iespējas, dažādot savas zināšanas, iepazīt studijas no citas prizmas sev ērtā laikā un vietā – to visu tu vari izmantot savā labā, studējot Biznesa vadības koledžā.

Ieskaties mājas lapā: www.bvk.lv

Teksts un foto: BVK

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.