1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Satriecošas WOW efekta skropstas ar jauno Max Factor Masterpiece Transform tušu

 
Pagājuši piecdesmit gadi kopš Makss Faktors (Max Factor) uz visiem laikiem mainīja skropstu tušu pasauli, ieviešot un sākot ražot pirmo apaļo birstīti skropstu tušas uzklāšanai; tagad zīmols atklāj savu jaunāko skropstu tušu inovāciju un piedāvā JAUNO Max Factor Masterpiece Transform skropstu tušu. 
Daudzas sievietes uzskata, jo „lielāka skropstu tušas birstīte, jo lielākas būs skropstas”, bet viņas nezina, ka absolūtais grima mākslinieku noslēpums dramatiska, uzkrītoša acu skatiena iegūšanai ir smalka skropstu tušas birstīte. Max Factor grima mākslinieku radītā un iedvesmotā Masterpiece Transform skropstu tuša rada apvērsumu skropstu tušas uzklāšanas procesā, jo slaikā birstīte jau ar pirmo vēzienu maksimāli palielina skropstu tušas sastāva saskari ar skropstām, piesātinot skropstas ar tūlītēju, bagātīgu apjomu. Šaurā birstīte ar īsajiem sariņiem satver un piešķir apjomu ikvienai skropstai, tieši no saknēm līdz pat skropstas galiem. Rezultāts ir greznas skropstas ar īstu WOW efektu. 
Kā šī unikālā skropstu tušas birstīte darbojas?
Masterpiece Transform skropstu tušas birstītes šaurais kodols un īsākie sariņi ir izstrādāti, lai pārklātu katru skropstu no pirmā vēziena, piešķirot tām patiesi piesātinātu apjomu. 
Skropstu tušas birstīte: skropstu tušas birstītei ir šaurāks kodols un īsāki, īpaši izvietoti sariņi, kas acumirklī satver un piešķir apjomu katrai skropstai, piepildot to ar tušu.
Sastāvs: sastāvs, kas piešķir apjomu, apvienojumā ar unikālo skropstu tušas birstīti uzreiz uzklāšanas laikā piešķir skropstām intensīvu, satriecošu apjomu.
Izskats: tūlītēja maksimāla apjoma deva jau no skropstu saknēm. Rezultāts ir dramatisks, izsmalcināts valdzinājums ar satriecoši pārveidotām skropstām.
Butiks: Masterpiece Transform skropstu tuša pievienojas Masterpiece butikam (izsmalcinātu lietu veikalam), kurā jau atrodama Max Factor Masterpiece un Max Factor Masterpiece Max skropstu tuša, veidojot apjomu palielinošo skropstu tušu trio, kas piemērotas visām vajadzībām.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.