1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

CATRICE jaunumi šim rudenim

 

Tīra dzīves iekāre – tā ir CATRICE. Zīmols, ar šo domu prātā, dodas Rudens/Ziemas 2015 sezonu virzienā, iedvesmojoties no lielākajiem modes šoviem, kas norisinās pasaules metropolēs. Starptautiskās modes skates piedāvā ceļojumu cauri stiliem, kamēr augstas kvalitātes inovatīvi produkti motivē ļauties. Iespaidojoties no modes aktualitātēm, CATRICE piedāvā jaunākās make-up tendences gada otrajai pusei.

Šokolāde ir jaunais melnais.
Maigi un eleganti toņi ir popularitātes Olimpā. Jaunās smokey eyes Rudens/Ziemas sezonā tiek radītas, izmantojot maigus brūnos un tumšus miesas toņus. Visa kosmētika ir ilgnoturīga un garantē gan matētu, gan arī pērļu efektu – tas pats stāsts ir ar jaunu Absolute Chocolate Nudes Eyeshadow Palette no CATRICE. Akcentētas uzacis radīs saskaņotu koptēlu un to stils gaidāmajā sezonā ir nedaudz mežonīgs un nepabeigts. Acu make-up paliek otrajā plānā uz spilgto un jūtīgo lūpu fona. Tava individualitāte ir akcentēta ar bronzas acu laineri, jaunajām Kohl Kajal vai perfektām acu ēnām.

Modes Kliedziens. Tumšs un sensitīvs.
Jauni lūpu krāsas toņi iekļauj intensīvas krāsas, kā piesātinātu plūmju, ogu un baklažānu toņus. Ar dažādiem efektiem tie variē no spīdīgiem, uz pus-matētiem – tas ir sezonas tendence un galvenais sezonas aksesuārs. Papildinājumā intensīvām krāsām, pieprasījums ir arī pēc papildus ieguvumiem, kā kopjošam efektam. To piedāvā jaunās Shine Appeal Fluid lūpukrāsas.

Tīrs un definēts.
Ideāla, spilgta sejas krāsa – nepieciešamā bāze perfektam make-up stilam. Jaunie produkti kontūru akcentēšanai piedod tavai sejai strukturētu izskatu un dziļumu. Neliels krāsu pieskāriens vaigiem perfekti pabeigs make-up uzklāšanu.

Black-à-Porter.
Tumšās nagu lakas nosaka visas tendences gada aukstajos mēnešos. Neskatoties uz melnajiem un tumšajiem toņiem, intensīvās kafijas nianses uzstāda jaunus standartus. Spilgtās, efektīvās nagu lakas dod iespēju arī jaunajam modes trendam – ģeometriskām līnijām un minimālismam. Fokuss tiek vērsts uz klasisko manikīru, kā arī daudziem naturāliem miesas krāsas toņiem, kā Luxury Nudes.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.