17 C
Rīga
pirmdien, septembris 21, 2020

Torte – Šokolādes meiča

 

1280x720-tjV

Sastāvdaļas:

Biskvīts:
• 400 gr. kondensētais piens
• 2 olas
• 150 gr. milti
• 50 gr. kakao
• 15 gr. irdinātājs
• šķipsniņa sāls

Krēms:
• 400 gr. krējums 25 %
• pūdercukurs pēc garšas
• 2 -3 ēdamk. Nutellas

Pagatavošana:
Krējumu, pūdercukuru un Nutella kārtīgi sakult ar mikseri. Samaisīt iebiezināto pienu un olas . Sajaukt beramos produktus un iesijāt iebiezinātajā pienā un olās, kārtīgi samaisīt. Uz pergamenta uzzīmēt apli 22 cm. Uzlikt un izlīdzināt 2 ēdamkarotes mīklas, cept pie 200 grādiem 5 -7 minūtes.
Vēl no karstiem plāceņiem noņemt papīru, tādā veidā izcept visu mīklu. Mīklas pārpalikumus ( apmēram pus apli) izsmērēt ļoti plānā kārtiņā un izcept un saberzt drupačās – tas būs apkaisīšanai. Plāceņus apsmērēt ar krēmu. Sānus un virsmu apkaisīt ar drupačām, izdekorēt ar piparmētru lapām. Stundiņu ļaut krēmam ievilkties un var pasniegt.
Patīkamu mielošanos!

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!