13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Ne vienmēr vairāk ir labāk: Biežāk pieļautās kļūdas, lietojot skropstu tušu

 

Look at what? by J'amo . on 500px.com

Izteiksmīgs un valdzinošs skatiens – to bieži vien nodrošina skaisti uzkrāsotas skropstas. Taču, lai tās skaisti varētu uzkrāsot, ir jāņem vērā pāris svarīgi noteikumi. Lūk, kļūdas, kuras nevajadzētu pieļaut:

Tu uzklāj daudz tušas slāņus. Jo vairāk skropstu tušas tu uzklāj, jo sliktāk tā izskatās. Skropstas saķep, tuša saveļas kamoliņos un birst, radot neglītus tumšos lokus zem acīm. Iegaumē – pietiks ar to, ka ar birstīti gar skropstām nobrauksi divreiz.

Tu sapumpē tūpiņā gaisu. Tev ir ieradums strauji vilkt ārā un likt atpakaļ birstīti? Labāk tiec no tā vaļā, ja vēlies, lai skropstu tuša kalpotu ilgāku laiku. Gaiss, kas tiek tūbiņā, izkaltē tušu, tādējādi tā veido manāmus kamoliņus un ir grūtāk uzklājama. Labāk lēnām izvelc un tikpat lēnām arī liec birstīti atpakaļ.

Tu neievēro derīguma termiņus. Ja tu nespēj atcerēties, cik sen iegādājies savu skropstu tušu, tas nozīmē, ka tai jau sen ir beidzies derīguma termiņš. Veca tuša var kairināt acis, padarot tās sausas un apsārtušas. Labāk centies pirkt jaunu tušu ik pēc trim mēnešiem.

Tu nekrāso skropstas visā to garumā. Ja tu krāso tikai skropstu galus, acis izskatās vizuāli šaurākas un skropstas – īsākas. Lai acis izskatītos tiešām labi, skropstas sāc krāsot no saknēm un beidz galos.

Tu steidzies. Arī skropstu tušas uzklāšana ir māksla. Straujas un haotiskas kustības noved pie neakurāti uzklāta grima. Labāk paguli piecas minūtes mazāk un to laiku velti kārtīgai skropstu uzkrāsošanai.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.