9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

7 veidi, kā izmantot kokosriekstu eļļu skaistumkopšanā

 

Kokosriekstu eļļa ir iecienīts skaistumkopšanas produkts daudzu sieviešu vidū. Tāpēc mēs nolēmām padalīties ar populārākajiem veidiem, kā šī eļļa tiek izmantota.

1.Alternatīva skūšanās krēmam

Ja tu ikdienā nevajadzīgos matiņus likvidē ar skūšanās palīdzību, tad kā palīglīdzekli izvēlies kokosriekstu eļļu. Tā atrisinās uzreiz trīs problēmas: atbrīvos no kairinājuma, ādas sausuma un sīkām traumām, kuras uz ādas virsmas atstāj skuveklis. + Izmantojot kokosriekstu eļļu, pēc skūšanās tev nevajadzēs uz ādas uzklāt papildus mitrinošu losjonu.

2.Ādu mīkstinošs krēms

Koptas kājas un maigas, gludas pēdas ir daudzu sieviešu sapnis. Atrisināt sausu pēdu problēmu var ar kokosriekstu eļļu, kuru vienkārši uzklāj uz problēmzonas. Labākajā gadījumā ir to darīt uz nakti, lai eļļai būtu iespēja un laiks uzsūkties.

3.Ķermeņa krēms un skrubis

Kokosriekstu eļļu var pievienot savam iecienītajam ķermeņa krēmam, lai pastirpinātu mitrinošo efektu. Tāpat var gatavot ķermeņa skrubjus uz kokosriekstu eļļas bāzes. Sajauc kokosriekstu eļļu ar brūno cukuru attiecībā 1:1. Tāds dabīgais skrubis ne tikai atbrīvos no atmirušajām ādas šūnām, bet arī atstās ādu mitrinātu un skaistu.

4.Matu maska

Pazīstamākais un populārākais veids, kā izmantot šo eļļu. Matu augšanas stimulēšanai, sausuma novēršanai, mirdzuma un vieglas ķemmēšanas veicināšanai. Pirms gulētiešanas nemazgātus matus ieziet ar kokosriekstu eļļu (no saknēm līdz galiņiem), aptin ap galvu pārtikas plēvi, pa virsu uzliec dvieli. Atstāj eļļu matos līdz rītam. No rīta mazgā matus ierastajā veidā.

Lai eļļa vieglāk izmazgātos, neizmanto pārāk karstu ūdeni. Mazgāšanas beigās noskalo matus ar vēsu ūdeni. Matu ārējais izskats iepriecinās jau pēc pirmās maskas lietošanas reizes.

5.Izgaismotājs

Viegls un „mitrs” efekts uz ādas šogad ir viena no aktuālākajām tendencēm. Nekāda smaguma! Iemaini savu izgaismotāju pret kokosriekstu eļļu! Ādai tas būs daudz veselīgāk. Tikai nepārcenties: pietiek tikai ar nelielu daudzumu eļļas, kas uzklāta ar pirkstu galu palīdzību. Pēc tam visu kārtīgi izlīdzina.

6.Pretnovecošanas krēms

Tā kā kokosriekstu eļļā ir liels daudzums E vitamīna un antioksidantu, šis līdzeklis var aizstāt anti-age produkciju. Sievietēm ar taukainu un problemātisku ādu kokosriekstu eļļu kā krēmu izmantot nevajadzētu, bet tām, kam ir sausa āda, gan par sliktu nenāktu. Uzkāj uz sejas pirms gulētiešanas, no rīta noskalo.

7.Grima otu tīrīšana

Ja tu vēlies, lai tava āda ir skaista un veselīga, grima otas regulāri ir jāmazgā. Ar to lieliski tiek galā kokosriekstu eļļa, aiz sevis atstājot arī patīkamu aromātu.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.