2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Ķiploku liķieris – brīnumlīdzeklis, kurš uzveic slimības

 

ķiploku liķieris Caurspīdīgā pudelē ielieciet 12 ķiploka daiviņas, kuras katra ir sadalīta 4 daļās. Ķiplokus aplejiet ar 3 glāzēm sarkanvīna. Pudeli aiztaisiet un noliekat uz palodzes, saulē uz divām nedēļām. Katru dienu 2-3 reizes sakratiet. Pēc tam izkāsiet un pārlejiet tumšā pudelē.

Lietot vienu mēnesi, pa 1 tējkarotei 3 reizes dienā.

Šis brīnumlīdzeklis izvadīs no organisma liekos sāļus, uzlabos darbspēju, attīrīs asinis, uzlabos imunitāti, nostiprinās asinsvadus. Ļoti spēcīgi stiprina sirdi un tonizē organismu. Sadedzina liekos taukus un uzlabo vielmaiņu. Neaizstājams līdzeklis sieviešu veselības uzlabotājs un pret dažādiem iekaisumiem. Maigā veidā attīra organismu no kaitīgajiem nosēdumiem.  

avots: vk.com

 

31 KOMENTĀRI

  1. Vēlos pavaicāt. Neesmu vīnu lietotāja un pazinēja, tāpēc jautājums par to – kādam vīnam būtu jābūt? Zinu, ka ir saldie, pussaldie un sausie. Kuru sarkanvīnu tad būtu jāizmanto?

    • Receptē nebija pieminēts kāds konkrēts vīns. Pieļauju domu, ka tam nevajadzētu būt ne saldinātam, ne stiprinātam, kā arī ne dzirkstošam…

    • Esmu lietojusi . Atradu krievu vecajās receptēs. Vienu reizi ar Kagor vīnu sagatavoju, otrreiz ar ļoti labu vīnu, nesaldinātu. Ar abiem bija labi. Sākumā ne visai patīkama garša bija, pēc tam pieradu.
      Loti laba pašsajūta bija. Kolēģe, kurai ieteicu, neizlietoja visu – teica nevarot iedzert. Tā recepte tā arī sanāk mēnesim ko lietot. Lai veselība!

  2. Man ļoti gribētos zināt…vajag 12 daiviņas, vai daiviņas no 12 ķiploku galviņām? Es tiešām neizpratu, ja varat lūdzu pasakiet konkrētāk, jo man tas ir svarīgi. Jau iepriekš saku PALDIES!

  3. Kā vienmēr visās gudrās receptēs ne viss ir pateikts līdz galam.Lindai ir ļoti pamatots jautājums.Bet laikam būs tomēr vajadzīgi tie 12 ķiploki tādā gadījumā.Bet ķiploki arī ir dažādi-lieli ar lielām daivām,mazāki ar mazām daivām,dažām ir 7 daivas ,citam tikai 4daivas.Uzmini nu.Un ja tās divas nedēļas nav saules-ko tad ,stāvēt un spīdināt virsū ar bateriju to gaismu.Receptēm ,kuras publicē,būtu jābūt izsmeļošām un detalizētām.Modra raksta,ka lietojusi,tad viņa varētu dalīties ar citiem par tiem ķiplokiem-cik.

  4. ” noliekat uz palodzes, saulē uz divām nedēļām”… Manuprāt, kautkas absurds. Man ir mācīts, ka saulē viss ātri bojājas un produkti zaudē savu vērtību!

    • Saulē tur ,tagad tādā kā nu ir. šādi gatavo arī dažādas ziedes un ārstnieciskās, masāžas utt. eļļas.Piemēram -rožu – sanāk tāda pati kā Bulgārijas rožu eļļa.Ļoti smaržīga. Es gatavoju vēl arī asinszāles eļļu- uzsmērē uz visa veida pušumiem un ātri sadzīst. Daudz varianti.

  5. Redakcijai – Es atvainojos,bet man tā arī palika neskaidrs vai ir nepieciešamas daiviņas no 12 ķiplokiem vai arī 12 daiviņas. Nu ir taču atšķirība,vai ne tā?

  6. Cilvēciņi…kur jūs augāt… Protams ķiplok galviņa nav minēta… bet 12 daiviņas gan… tad par liķieri , kur esat dzirdējuši par-skābu liķieri !? protams saldināto sarkanvīnu… ja dabū labu kagoru vai klostera … saldināto-sarkanvīnu. Veselību jums !

  7. Vēlos pajautāt par ķiploku daiviņām. Vai tās ir no vasaras vai ziemas ķiplokiem? Jo ziemas ķiplokiem ir daudz lielāks darbiņu izmērs un arī tie ir spēcīgāgi-asāki. Iepriekš paldies par atbildi.

  8. ja ta paskatas ,tad romantiskais naivums pilna plaukuma,aitas un auni un producet tos ir aizliegts! sagribejusi veselibu? kaujama aita sapno par veselibu un ilgu dzivi!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.