9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Erotiskais horoskops un saderības raksturojums zodiaka zīmēm

 

LAUVA

Atrodas Saules aizbildniecībā. Lauva — Zodiaka centrālā figūra. Viņš mirdz, valda. Lauvas dzīve dalās desmit gadu ciklos.

Sieviete. Viņas individualitātes būtība ir nesaderībā starp seksuālo tieksmi, kuru viņa izjūt, un jūtām, kuras izraisa vīriešos. Pirmās — panīkušas un vāji attīstītas, otrās — stipras un agresīvas. Viņa ievēro, ka tiek uzskatīta par iekārojamu, un vīriešu tieksme viņu iegūt apmierina godkāri. Viņa rotaļājas ar tiem, neizprotot spēles jēgu, jo pati neizjūt vēlmi pēc seksa. Mīl manipulēt ar vīriešiem kā rotaļlietām.

Pilnībā apzinās savu pievilcību un vienmēr to pasvītro. Lai gan viņa neizjūt kaislīgas alkas, viņa mīl seksu un viegli sasniedz apmierinājumu. Viņas kaprīzes intīmāko momentu laikā var būt vērstas uz rūpēm par frizūru. Sekss viņā neizraisa interesi tādā mērā, kā šķiet pirmajā brīdī. Visu viņas dzīvi vīrieši maldās, uztverdami viņu par kādu citu.

Vīrietis. Nav pārliecināts par savām seksuālajām spējām, tomēr tiecas iegūt šo pārliecību. Viņa rīcība brīžiem atgādina mazjaudīgas mašīnas vadītāju, kurš par katru cenu cenšas apdzīt visas citas mašīnas. Ja viņš kolekcionē vai rāda kādam pikantus zīmējumus, tad galvenokārt tādēļ, lai radītu apkārtējos viedokli par sevi kā par vīrieti, kurš daudz zina un daudz prot šai nozarē.

Jaunībā piekopj ļoti intensīvu seksuālu dzīves veidu, kuras galvenais mērķis ir pierādīt pašam sev, uz ko ir spējīgs. Viņš pārvērtē seksā tehnisko pusi, jo spēj just dziļu greizsirdību no neapzinātām bailēm, ka viņa partnere satiksies ar tādu vīrieti, no kura saņems tik spēcīgas emocionālas sajūtas, ka Lauva vairs nespēs viņu apmierināt.

Maznozīmīgas un gadījuma rakstura neveiksmes, kas zināmas visiem vīriešiem, izsauc viņam milzīgu sarūgtinājumu. Viņš paniski no tā baidās, tādēļ pakļauts dzimuma neirozēm un īslaicīgai impotencei. Brieduma gados tas var novest, neraugoties uz normālām fiziskām spējām, pie priekšlaicīgas seksuālo kontaktu pārtraukšanas ar sievietēm un stāvokļa, kad viņš maldās atmiņās vai nodarbojas ar pašapmierināšanos.

Labvēlīga savienība ar Aunu, Strēlnieku, Ūdensvīru. Neveiksmīgas attiecības ar Svariem, Vēzi, Skorpionu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.