-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Erotiskais horoskops un saderības raksturojums zodiaka zīmēm

 

JAUNAVA

Atrodas Merkura aizbildniecībā. Realitātes, skaidrības, loģikas zīme.

Sieviete. Laimīgs tas, kurš viņu mīl un iemantojis pretmīlu. Cilvēces pieredzē grūti atrast kaut ko skaistāku un labāku. Viņa dievina seksu, ir konsekventa monogāmijas pielūdzēja — pieder tikai vienam partnerim. Viņas seksuālās prasības nav pakļautas dienas laika, vietas vai apstākļu ietekmei.

Viņa izrāda gatavību mīlēties neiedomājamās situācijās. Absolūti bez kompleksiem, piekrīt jebkurai ekstravagancei un eksperimentiem, bet īpaši intīmos apstākļos. Sekss viņai nekad nezaudē savu svaigumu. Viņas emocijas bez pretošanās pastāv līdzās saprātam. Viņa tiecas vienmēr pasvītrot savu piederību partnerim ar mīlīgiem žestiem un maigumu.

Ja Jaunavai trūkst partnera, viņa cieš. Viegli aizvainojama, ja noliedz viņas maigumu, jo uztver to kā naidīguma izpausmi, pat saprotot, ka vīrietim tas ir pārpūles un pārsātinājuma izpausmes veids. Viņai grūti to izprast, jo pati nekad neizjūt pārpūli vai pārsātinājumu no erotisko impulsu daudzuma. Viņa spēj vienlaicīgi būt lieliska sieva, mīļākā, māte, saimniece. Viņa ir uzticīga un pieder tikai vienam partnerim, tādēļ var neizprast un nepaciest sava partnera vēlēšanos uzturēt kontaktus ar vēl kādu citu sievieti.

Vīrietis. Viņa seksuālās individualitātes attīstība bieži ir aizkavēta un palēnināta. Viņa seksuālā dzīve iesākas diezgan vēlu. Agrā jaunībā tas nereti ir tāda jaunieša tips, kas ceļ meitenes vai debesīs. Gadās, ka viņa pirmā partnere ir viņa sieva, bet viņš pats līdz kāzām nav izpratis ne savas seksuālās iespējas, ne vajadzības.
Viņam piemīt nosliece dievināt un pārmērīgi pārvērtēt savas partneres labās rakstura iezīmes, jo nav salīdzināšanas iespēju. Tas ir pateicīgs materiāls uzticīga vīra un laba tēva veidošanai. Viņa paļāvība un pieķeršanās bieži noved līdz pilnīgam kraham, jo vairums sieviešu sagaida no vīrieša gluži ko citu, nevis idealizāciju un pilnīgu pašuzupurēšanos.

Mierīgi un delikāti, pilni entuziasma un nepraktiski, viņi laulību pārkāpj tik pat vēlu, kā iepazinuši pirmo sievieti. Notiek tā, ka tikai ap četrdesmit gadiem viņš sāk izprast savu bioloģisko aicinājumu, kas viņa draugiem bija zināms jau skolas gados. No šī brīža viņa dzīve var turpināties divās gultnēs.
Pirmajā gadījumā viņš atklāj sev seksu, izprot, ka jaunības ideālisms bija tīrais pašapmāns, un vecumā, kad viņa vienaudži viens pēc otra atstāj “cīņas arēnu”, viņš uzsāk ilgstošu un intensīvu seksuālo dzīvi un nepazīst vecuma ierobežojumu. Tomēr var gadīties arī tā, ka viņa izcilais temperaments tā arī nespēs nomest aizspriedumu, mazdūšības un vēsuma važas. Tad viņu sagaida vilšanās un nožēla par veltīgi izniekoto jaunību.

Labvēlīga savienība Jaunavai ar Vērsi, Mežāzi. Nelabvēlīga savienība ar Dvīņiem, Svariem, Zivīm, Strēlnieku.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.