3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Erotiskais horoskops un saderības raksturojums zodiaka zīmēm

 

SVARI

Atrodas Veneras aizbildniecībā. Svaru dzīve sadalās sešu gadu ciklos. Tādēļ pēc 18 gadu vecuma sasniegšana ar nozīmīgs ir katrs sestais dzīves gads.

Sieviete. Viņa ir pretēji darbojošos spēku upuris. Fizisku apmierinājumu seksā izbauda ļoti intensīvi, tai pašā laikā nespējot gūt garīgu apmierinājumu, ne to atzīt.

Mīlas rotaļu laikā neprot izpaust iniciatīvu. Partnerim viss jāveic paša spēkiem. Turklāt atkarībā no sievietes mirkļa noskaņojuma viņu var atzīt vai noraidīt.
Viņa nemīl runāt par seksuālām tēmām, jo nespēj izteikt savas izjūtas. Ārēji neizpaužas viņas uzbudinājuma stāvoklis vai vēlme, netiek doti signāli un informācija par viņas seksualitāti. Sekss viņas apziņā izslēgts no augstāko juteklisko emociju kategorijas, vienkārši dod viņai tīri fizisku apmierinājumu.

Viņai netīk pārmērīgs maigums, sentimentalitāte, delikātums, jo viņa neizjūt šo atmosfēru. Pēc vētrainas nakts viņa var izturēties tā, it kā nekas nebūtu bijis, — ne maiga vārda, ne žesta, ne smaida. Viņa rūpīgi izvēlas sev partnerus. Pats lielākais viņas ienaidnieks — viņa pati.

Vīrietis. Viņam sekss ir uzmācīga ideja. Neviens cits vīrietis tā netīko pēc seksa, kā viņš, un neviens cits vīrietis nav vairāk kā viņš pakļauts bīstamai dzīvei pilnīgā prostrācijā. Viņam nekad nerodas tā saucamās vīriešu problēmas. Jāpiesargās partneres izvēlē. Sievietes tam nozīmē tikai un vienīgi seksa objektu, tādēļ viņš nespēj izprast un novērtēt viņu individualitātes bagātību.

Tikai nedaudzas sievietes samierināsies ar šādu attieksmi ilgstošu laika posmu. Viņš nesatricināmi tic, ka pelnījis to, ko vēlas un kas viņam dzīvē paredzēts. Ja dzīve neatbilst viņa vēlmēm, iestājas izmisuma un baiļu periods. Viņa iedomās dabiskās atlases procedūrai piemīt maksimālistisks raksturs. Viņš sastop sievieti, iepazīstas ar to un vislabprātāk tūlīt dotos ar viņu uz gultu, bet viņa paša pieredze brīdina, ka niecīgs procents visu sieviešu pozitīvi reaģē uz tādu uzvedību.

Mīlas ligzdiņā viņš izrādās daudz primitīvāks par citiem vīriešiem, bet viņa seksuālo iespēju kvantitāte labvēlīgos apstākļos ir satriecoša.

Lieliska savienība Svariem ar Aunu, Ūdensvīru, Dvīņiem, Neveiksmīga savienība ar Vēzi, Jaunavu, Vērsi, Mežāzi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.