karstmaize

Sastāvdaļas

  • sauja spinātu
  • 1 iepakojums Trikata Krievijas siers šķēlēs
  • 100g šampinjonu
  • 4 šķēles graudu maizes
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 1 timiāna zariņš
  • 1 citrons
  • sāls un pipari pēc garšas

 

Pagatavošana

  1. Šampinjonus sagriez šķēlītēs un apcep uz pannas nelielā eļļas vai sviesta daudzumā. Pievieno arī smalki sakapātu ķiploku, citronu miziņas un spinātus. Ja vēlies, vari pievienot pāris pilītes medus saldumam.
  2. Maizes apzied ar sviestu no abām pusēm. Tajās liec salocītas Krievijas siera šķēlītes, pāri kārto sacepto šampinjonu masu, tai pāri liec vēl pāris siera šķēlītes un noslēdz ar otru maizīti. Mazliet saspied, lai tās labi turas kopā, un liec 200 grādu sakarsētā cepeškrāsnī un cep, līdz siers izkusis un maizītes zeltainas. Tas prasīs aptuveni 7 minūtes.

 

 

Paldies Lindai Vilmansonei par recepti!

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?