2.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Recepte: Sulīgs kartupeļu un skābēto kāpostu sacepums

 
Foto: Shutterstock

Sastāvdaļas:
• 4 kartupeļi
• 2 sīpoli
• 2 olas
• 200 g skābētu kāpostu
• 2–3 ēdamkarotes augu eļļas
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• 1 tējkarote sāls
• krējums un zaļumi pasniegšanai

Pagatavošana:
Sīpolus smalki sagriež un apcep uzkarsētā eļļā zeltaini brūnus. Pievieno rupji sarīvētus kartupeļus, skābētos kāpostus un arī apcep. Atsevišķā bļodā olas sakuļ ar sāli un maltiem melnajiem pipariem un samaisa ar dārzeņiem. Lej veidnē un cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 30 minūtes.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.