1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Brīdinājumi, kas norāda: tu tiecies ar nepareizo vīrieti!

 

Ja ik pa laikam tev sevi nākas pieķert pie domas, ka atkal esi uzķērusies uz sliktā puiša, laiks beidzot ko mainīt! Izlasi pazīmes, kas liecina – tu tiecies ar slikto zēnu. Kad nākamreiz meklēsi sirdsdraugu, mēģini izvairīties no šādiem vīriešiem.

Protams, mēs neapgalvojam, ka katra no šīm pazīmēm 100% liecina – viņš iesaistīts “netīrās spēlītēs”, tomēr, ja tavam draugam piemīt kaut viena no turpmākajām pazīmēm, tas nozīmē: laiks saausīties.

1. Pārsvarā jūsu randiņi notiek ballītēs. Ballītes pats par sevi nav nekas slikts. Taču, ja katru reizi, kad tiecies ar savu pusi, viņš dzer alu, viskiju vai ko citu,- tas jau ir nopietns brīdinājums! Atceries, ka tu esi pelnījusi tikties ar vīrieti, kurš reibs no tevis, nevis no alkohola.
2. Viņam patīk ieroči, motocikli un tetovējumi. Ak jā, un viņš skatās kriminālistikas raidījumus katru dienu un sajūsminās par populārākajiem noziedzniekiem.
3. Viņam pašam ir krimināla pagātne. Protams, katrs no mums ir pelnījis otro iespēju, bet apdomā labi – ja viņš ir bijis sodīts par tik nopietnām lietām kā izvarošana vai slepkavība, mīļā, pēdējais laiks sakravāt mantas un laisties lapās!
4. Viņam nepatīk pakļauties – ne likumiem, ne priekšniecībai. Tāpēc viņš darbu maina ik mēnesi un nespēj noturēties nevienā nopietnā vietā. Turklāt viņš vienmēr vaino tieši priekšniecību vai likumus.
5. Katru reizi, kad esi viņa mašīnā, tu jūties kā filmā “Ātrs un bez žēlastības”. Jā, iespējams, viņam un pat tev patīk adrenalīns. Tomēr vai šīs sajūtas ir tā vērtas, ja apdomājam avārijas risku un to, cik pēdējā laikā uz mūsu ceļiem ir bojāgājušie?
6. Tava ģimene neatbalsta jūsu attiecības – mammai un tētim jau parasti ir raizes par to, ar ko tiekas viņu meita. Taču, ja šoreiz tavi vecāki ir nopietni noraizējušies tieši vīrieša personības dēļ, tas var būt brīdinājuma signāls.
7. Tu izjūti vēlmi viņu izmainīt. Ja vēlies padarīt viņu labāku – tajā, tajā un tajā – varbūt tev nepieciešams cits draugs?
8. Kad jūs esat sabiedrībā, tu baidies, ka viņš iesaistīsies kādā kautiņā. Tici mums, agresīvs vīrietis nav tas, kas tev nepieciešams. Kas būs, ja nākamreiz šī agresija vērsīsies pret tevi?
9. Cilvēki jautā par jūsu attiecībām. Tavi radi, labākās draudzenes un citi, kas rūpējas par tevi, ir nesapratnē par jūsu attiecībām un uzdod tev jautājumus: Kāpēc jūs esat kopā? Vai esi pārliecināta, ka viņš ir tavs īstais? Vai viņš nedara tev pāri?

Lai arī bieži šķiet, ka attiecības pārtraukt ir ļoti grūti – ja jau reiz jūs esat kopā – tomēr, reizēm uz tām der palūkoties ilgtermiņā. Vai vari iztēloties, ka šis vīrietis būs tavu bērnu tēvs un ar lielāko maigumu rūpēsies par jums? Ja nē, iespējams, tev no viņa laiks atvadīties, lai sastaptu savu īsto?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.