0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Turpinās pieteikšanās “Sieviešu dienas rallijam”(+FOTO)

 

Turpinās pieteikšanās “Sieviešu dienas rallijam”, kurš 2020. gada 7. martā pulcēs visdrosmīgākās sievietes un tuvākās sabiedrotās, radošākās un piedzīvojumu kārākās daiļā dzimuma pārstāves aizrautīgā autobraukšanas piedzīvojumā, kas jau otro gadu notiek jaunā formātā.

2020. gada rallija sauklis “Mājsaimniecēm, mammām, sievām, meitām, sekretārēm, vadītājām  – ikvienai un visām mūsu burvīgajām sievietēm!” aicina pārvarēt nedrošību, aizspriedumus un kautrīgumu, un ļauties piedzīvojumam sabiedroto atbalstošā pulkā, neatkarīgi no statusa, amata un citiem iedalījumiem. 

Arī šogad komandām nebūs vienas konkrētas starta vietas, kas ļaus komandu pārstāvēm sākt spēli no sev brīvi izvēlēas atrasšanās vietas. Noteiktā laikā mobilajā lietotnē tiks atklāta karte ar uzdevumiem un komandas, taktiski plānojot maršrutu dosies pildīt dažāda veida atjautīgus un intersantus uzdevumus tā, lai, iekļaujoties spēles laikā, iegūtu pēc iespējas vairāk punktu. Vakara noslēgumā dāmas tiks gaidītas oficiālajā rallija apbalvošanas ceremonijā modes un izklaides centrā “Rīga Plaza”, kur tiks godinātas un apbalvotas veiklākās, atjautīgākās, košākās un oriģinālākās. 

Galerija

Vienā komandā oficiāli reģistrēt iespējams līdz četrām daiļā dzimuma pārstāvēm, bet pasākuma dienā automašīnā drīkst atrasties tik dāmas, cik to ļauj sēdvietu skaits, kas norādīts transportlīdzekļa reģistrācijas apliecībā. 

Sieviešu dienas rallija mērķis ir pulcēt visa vecuma sievietes, lai kopīgi atzīmētu Starptautisko sieviešu dienu, ļautos azartam, sacensību garam un pozitīvām emocijām. Rallijs nav tikai izklaides pasākums, bet arī informatīvi izglītojošs pasākums, kurā tiek aktualizēta tēma par drošu un atbildīgu braukšanu.

Reģistrēties līdz 29. februārim un uzzināt jaunāko informāciju par “Sieviešu dienas rallijs 2020” iespējams www.sieviesurallijs.com

Informatīvi atbalsta Dieviete.lv

Autors: Notikumu Aģentūra

28.01.2020.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.