3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Baiba Sipeniece – Gavare nemaz nekaunās parādīt visneglītāko lietu savā mājoklī! (+VIDEO)

 

Ceturtajā “Vakarēšanā ar brāļiem Leperiem” raidījumā viesojās Baiba Sipeniece-Gavare un Elita Patmalniece. Viešņas pārbaudīja savas zināšanas par aizvadītās nedēļas dīvainākajiem ziņu virsrakstiem, atbildēja uz jautājumiem par faktiem, kurus nav kauns nezināt, kā arī izpildīja brāļu, Oskara un Riharda, doto uzdevumu – parādīt, kura ir neglītākā lieta viņu mājās.

Kā pirmā ar savu neglītāko lietu iepazīstināja Baiba Sipeniece-Gavare: “It kā rūķītis, it kā nekas. Bet patiesībā tas ir tualetes poda vāka mētelītis.” Kā Facebook un Youtube skatītājiem atklāja Baiba, tad pie šīs poda vāka mētelīša viņa tikusi pagājušā gada nogalē…

“Mēs cenšamies pirms Ziemassvētkiem ar draugiem sanākt kopā. Bet tā kā ir aizliegts nest dāvanas, tad mēs organizējam s**u loteriju,” – pastāstīja Baiba. Kā izrādījies, tad mētelītis nav bijusi “laimīgā” loze. To kāds no viesiem aizmirsis Baibas mājās. Vakarēšana ar brāļiem Leperiem” ir online raidījums/spēle. Katru pirmdienas vakaru, Oskars un Rihards Leperi uz tiešraidi aicina divus viesus, kuri savā starpā sacenšas zinībās par faktiem, kurus nav kauns nezināt.

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.