8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Huawei P30 Pro – viedtālrunis ar pārsteidzošu kameru (+FOTO)

 

Mūsu rokās ir nonācis jaunais Huawei P30 Pro viedtālrunis, kas tirgū parādījies tikai šī gada marta beigās. Testējām, galvenokārt, tikai viedtālruņa kameru, jo tieši ar to šis modelis izceļas. Tālrunis ir izslavēts ar savām daudzajām kamerām, kas nodrošina augstu attēla izšķirtspēju pat kritiskā apgaismojumā un dažādu leņķu foto objektīvus – visu vienā ierīcē.

Kamera ir ļoti svarīgs viedtālruņa elements, it īpaši šajā laikmetā, kurā, pateicoties modernajām saziņas tehnoloģijām, ikviens varam būt mediji un fotoblogeri. Šim Huawei viedtālrunim ir 4 galvenās kameras un 1 selfiju kamera. Galvenās kamera ir apveltītas ar 27mm platleņķa objektīvu, 16 mm ultra-platleņķa objektīvu un 125mm telefoto objektīvu. Ar 16mm režīmu iespējams fotografēt, piemēram, dzīvokļa telpas vai dabas skatus, savukārt, ar 125mm režīmu vari fotografēt lielā attālumā esošus dzīvniekus. Ar šī viedtālruņa kameru attēlu iespējams pietuvināt līdz pat 10 reizēm.

Šie attēli uzņemti ar pietuvinājumu (zoom):

 

Lūk, platleņķa attēls:

Lēcas fokusa attālums ir pateicīgs, lai uzņemtu fotoattēlus, kur priekšplāns ir fokusā, bet fons – miglā.

Šeit varam redzēt, cik gaišu attēlu var uzņemt minimālos gaismas apstākļos bez zibspuldzes. Pirmajā attēlā istabā vienīgais gaismas avots ir attēlā redzamās mazās lampiņas.

Interesanti, ka selfiju kamera piedāvā sejas tievināšanas un pumpu noņemšanas funkcijas.

Runājot par citām viedtālruņa īpašībām, gribam uzsvērt dzidro ekrānu ar izliektajām malām. Vēl slavējama ir ātrā baterijas uzlāde – aptuveni 10 minūtēs tālrunis jau bija uzlādējies par 50%. Tālruņa korpuss ir skaists, bet vienlaikus arī ļoti slidens. 

Huawei P30 Pro tirgū šobrīd pieejams par aptuveni 830 Eiro, kas ir vērā ņemama summa, tālab tas nav domāts ikvienam. Ja cieni Android operētājsistēmu, lielu ātrumu, spējīgu bateriju un vērā ņemamas kameras iespējas, tad šis viedtālrunis varētu būt tieši tev. Savukārt, ja viedtālruņi nav tava dzīve, tad, iespējams, jāizvēlas kāds cenas ziņā pieejamāks modelis.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.