6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Atpazīsti? Neveiklās problēmas, ar kurām sievietes saskaras vasarā

 

Tu ar nepacietību gaidīji vasaras iestāšanos? Siltās dienas, karstā saule, saldējums un neveiklas situācijas… Sievietēm vasara nozīmē būt gatavai tikt galā ar jaunām (un vecām) problēmām. Lūk, vesels sarakstiņš ieskatam:

Kleita vējainā dienā. Jā, staigāšana apkārt, cerībā, ka vējš neuzpūtīs pietiekami stipri, lai visai pasaulei parādītu tavu apakšveļu. Ak, jā, pie tam tev tā visu laiku ir jāpietur.

Tu pielīpi pie krēsla. Tas ir sāpīgi un dīvaini, jo tev ir gluži vai jāplēš sevi nost no krēsla. Un vēl jau paliek sarkani nospiedumi…

Plīst sandales. Skaista diena, skaista pastaiga, kad pēkšņi… Tavai sandalei saplīst siksniņa. Kā, lai tagad normāli tiek mājās? No otras puses… Tu varbūt tiksi pie jaunām sandalēm!

Tulznas. Bez tām neiztikt. Izskatās šausmīgi, sāp, jaunos apavus kādu laiku nevar vilkt… Vienas vienīgas problēmas.

Bikini problēmas. Kad lecam baseinā, ar peldkostīma augšdaļu notiek kas? Kad mēģini izkāpt no baseina, ar biksītēm notiek kas? Žēl, ka lielu daļu atpūtas laika ir jāvelta tam, lai sakārtotu un pieturētu savu peldkostīmu.

Krūšu svīšana. Īpaši izplatīta problēma to sieviešu vidū, kuras ir apveltītas ar lielām krūtīm. Viņām tā vien gribas tās pacelt un «izvēdināt». Tas pats attiecas arī uz apaļām ciskām, kuras sasvīst un beržas viena pret otru. Ah…

Kājstarpes svīšana. Kad tu neesi pārliecināta vai tu vienkārši svīsti, vai arī tev ir sākušās mēnešreizes…

Kāju augšdaļas skūšana. Ziema ir beigusies, tas nozīmē, ka sāksim izrādīt savas kājas. Ja pavasarī vēl var izlīdzēties tikai ar apakšstilbu skūšanu, tad vasarā ir jāiet augstāk.

 

Avots: Metdaan.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.