10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Valsts svētkos kopienu fondi iepriecina vairāk nekā 1000 seniorus

 
Attēls: Teterevufonds.lv

Vairāk nekā 1000 seniori svētku nedēļā saņēma kopienu fondu sarūpētās svētku pakas. Tajās ir gan gardumi galdam, gan kartiņa ar sirsnīgiem apsveikuma vārdiem.

Šajos svētkos ar Borisa un Ināras Teterevu fonda atbalstu kopienu fondi svētku paciņas nogādāja 250 senioriem Alūksnes un Apes novados, 150 – Kandavas novadā, 200 – Alojas, Krimuldas, Limbažu un Salacgrīvas novados, 300 – Talsu, Dundagas, Rojas un Mērsraga novados, kā arī 150 pensionāriem Ķekavas novadā.

Talsu novada fonds un Alūksnes un Apes novada fonds šogad senioriem sarūpēja arī īpašāku pārsteigumu – dāvanas, kas jaunās Borisa un Ināras Teterevu programmas “Iedod darbu ČAKLĀM ROKĀM” ietvaros tapa biedrībā “Cerību spārni”. Tie ir dažādi rokdarbi, kurus darināja cilvēki ar īpašām vajadzībām.

Talsu novada fonds atzīst: ““Cerību spārnu” dāvana ir gan mīlestības pilna, gan čaklām rokām veidota, un svecītes liesma patiešām aizšķīla prieka dzirksti arī dāvanas saņēmējos, un seniori mājup devās ar augšup paceltiem lūpu kaktiņiem.”

Kopienu fondi regulāri rīko arī pasākumus – teātra izrādes un labestības brokastis. Tajos seniori gan bauda kopā būšanas prieku, gan saņem svētku paciņas. Vientuļajiem senioriem, kuri veselības stāvokļa dēļ nevar piedalīties pasākumos, paciņas mājās nogādā brīvprātīgie.

 

Autors: Teterevufonds.lv / 23.11.2017

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.