1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

KIDDING Zinātkāres klubs ģimenes ar bērniem aicina piedzīvot “Svētku zinātni”

 
Attēls: Publicitātes

Straujiem soļiem tuvojas dažādu brīnumu laiks, kad ikviens savās mājās rada Ziemassvētku sajūtu – izliek dekorācijas, cep piparkūkas un gatavo dāvanas. Bērniem šis ir īpašs laiks, kad tiek sagaidīti īsti brīnumi.KIDDING Zinātkāres klubs aicina ģimenes ar bērniem kopā doties un izbaudīt “Svētku zinātni”, vērojot priekšnesumus, piedaloties eksperimentos un arī noskaidrojot to, kā Ziemassvētku vecītis spēj vienā naktī apdāvināt cilvēkus visā pasaulē. Pasākums notiks jau šajās brīvdienās – sestdien un svētdien, 25. un 26.novembrīno plkst. 12.00 līdz 17.00 tirdzniecības centrā (t/c)Domina Shopping.

Pašlaik, kad aiz loga nebūt vēl nav manāms sniegs, lieliska šķiet iespēja redzēt, kā top ziemas brīnumu ķīmija, lai sev un saviem tuvajiem varētu radīt īstu tuvojošos svētku sajūtu. Pirmais, kas visiem rada Ziemassvētku sajūtu, ir sniegs, kas noklāj zemi baltu jo baltu, padarot dienu gaišāku un prātu laimīgāku. Laboratorija Kristālu dārzs parādīs brīnumu, kā vienā naktī ikkatrs zāles stiebriņš un mazākais koka zariņš var kļūt balts. Katram mazajam un lielajam interesentam būs iespēja redzēt, kā, savienojot pareizos komponentus, kristālu dārzs izaugs mūsu acu priekšā. Fantastiski!

Vēl atlicis pavisam nedaudz līdz Ziemassvētkiem, kad pie svētku galdiem pulcēsies visa ģimene, un ikkatram būs iespēja parādīt visu, lai saņemtu svētku dāvanas un iepriecinātu savus mīļos. Laboratorijā Svētku fizika ikviens varēs iemācīties dažādus trikus un eksperimentus, kurus izmantot pie svētku galda, lai kopābūšanas laiks būtu vēl aizraujošāks.

Pēc omulīgi pavadīta vakara kopā ar ģimeni, mazākie ar nepacietību dodas ātrāk pie miega, lai jau no rīta varētu zem eglītes redzēt Ziemassvētku vecīša sarūpētās dāvanas. Kurš no mums nav lauzījis galvu un domājis, kā gan Ziemassvētku vecītis to spēj paveikt – vienā naktī nogādāt dāvanas visiem pasaules bērniem? Nāc pie mums, kur mēs tev parādīsim Ziemassvētku vecīša noslēpumu stendu.

KIDDING Zinātkāres klubs ir bezmaksas izglītojoši-izklaidējošu pasākumu sērija ģimenēm ar bērniem vecumā no 5 līdz 12 gadiem, kas t/c Domina Shopping notiek reizi ceturksnī. Tā mērķis ir radīt un veicināt bērnu interesi par eksaktajām zinātnēm, piesaistot viņus pasaules izziņai ar dažādu darbnīcu, interaktīvu risinājumu un šova programmu palīdzību. Nākamais pasākums notiks 25. un 26. novembrī no plkst. 12.00 līdz 17.00.

 

Autors: T/c Domina Shopping / 24.11.2017

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.