1 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Valdzinošā sievišķība

 

Valdzinošā sievišķība. “Viena daļa cilvēku domā, ka deja ir nodarbe tikai jauniešiem, taču tas ir maldīgs, vecmodīgs uzskats. Jūs katra esat kā zieds, kurš var ziedēt jebkurā vecumā, atliek vien būt īstai sievietei. Svarīgākais, ka esi gatava jaunām sajūtām, ka esi gatava mainīties, un nav būtiski kādi ir Tavi parametri, nav svarīgi vai Tu jau esi kādreiz dejojusi, bet gan nozīmīga ir Tava vēlme kļūt sievišķīgākai, graciozākai un, galubeigās, arī seksuālākai. Sāc dejot, un deja Tevi atvērs, un tālāk, rau arī Tavā dzīvē var daudz kas mainīties.

ES TEVI APSVEICU!

JA LASI ŠĪS RINDAS, TAS NOZĪMĒ, KA VĀRDS SIEVIŠĶĪBA IR TEV SVARĪGS!

Kas ir sievišķība? Vārdnīca skaidro, ka “Sievišķība – tas ir tādu īpašību, kā emocionalitāte, maigums, trauslums, sirsnība, uzticība, kopums, kas izsauc, izraisa vīrietī vēlēšanos sievieti aizsargāt.”

Sievišķīga sieviete, pieņem savu sievietes dzimumu, pieņem to, ka ir sieviete, priecājas par to, izmanto savus ķermeņa un psihes resursus, mācās valdīt ar savu sievišķīgo spēku, nevis attīstīt sevī vīrišķo enerģiju.

Galvenais mērķis sievietes dzīvē ir saglabāt savu sievišķību, un dzīvot saskaņā ar savu ķermeni, ne velti mēs katra esam izvēlējušās piedzimt sievietes ķermenī. Mūsu ķermenis — tā ir pirmā atslēga mūsu sūtības atrisinājumam.

Apstājies uz brīdi un padomā:

* Tu pieņem savu sievišķo dabu?

* Tu pieņem savu sievišķīgo spēku?

* Paskaties uz sevi ar vīrieša acīm: Vai Tevi gribas aizsargāt?

* Vai Tu jūties sieviete?

Lai tiktu uz priekšu, paveiktu varoņdarbus, varbūt arī lauztu sevi un pārvarētu neiedomājamas grūtības, tādiem darbiem nepieciešams cits ķermenis – vīrišķais. Un, kad sieviete dzīvo, pēc vīrišķā ķermeņa noteikumiem, sāk ciest sievietes psihe un enerģija, parādās slimības un problēmas.

Sievišķība,

* tas ir stāvoklis, kas atgādina sievietei par viņas spēku!

* tā ir īpašība, kura atmodina vīrietī spēku, vīrišķību un atbildību!

* tas ir stāvoklis, kas veido mūs, sievietes, par īstām sievietēm enerģētiskajā un fiziskajā sapratnē, nevis vienkārši ar nosaukumu pasē, kur atzīmēta sievietes dzimte.

Šobrīd daudz tiek runāts par sievišķību. Kāpēc? Droši vien tādēļ, ka ir pienācis laiks mainīt domāšanu, attieksmi… Informācijas par šo tēmu ir ļoti, ļoti daudz, bet cik no tā tiek realizēts, ieviests dzīvē, to zinām tikai mēs pašas. Neviļus ir izveidojies tā, ka manas Valdzinošās sievišķības audzēknes nāk mācīties ne tikai dejot, bet mēs jau esam kļuvušas par kopu, kurā dalāmies ar to, kas mums ir, lai ne tikai ar kustībām mēs kļūtu sievišķīgas, bet mainītos arī savā attieksmē un domāšanā.

Daudzas manas audzēknes ir atzinušas, ka kustība, dejošana kopā ar pareizu domāšanu dod lielu efektu. Ja izveidosi sevī svarīgākās sievišķības sajūtas, Tu redzēsi kā izmainīsies apkārtējo attieksme pret Tevi, un Tu pati sajutīsies kā īsta sieviete – jutekliska un patiesa.

Lūk, dažas atsauksmes no dāmām, kuras apmeklējušas manas nodarbības:

“Juta, liels paldies par enerģijas devu, ko saņēmu nodarbībā! Paldies par sajūtu apmaiņu starp mums, meitenēm. Ir brīži, kad otra cilvēka dalīšanās emocijās ir tik būtiska! Un mēs to darījām! Caur deju, ar kustību, varbūt pat atklājot savus sapņus, savas vēlmes un cerības, savas sajūtas! Tā bija emocionāli piesātināta nodarbība, paldies Jums, ka parādījāt ceļu uz Deju!” (Liene)

“Mums ir dota bezgalīgu iespēju virkne sevis satikšanai, taču mēs rūpīgi ignorējam tās, atrunājamies, attaisnojamies un brīnamies par prieku ārpus mums. Dodiet sev iespēju – ļaut sev ļauties satikt sevi! Tas ir reāli kaifīgi! Kosmoss zibenīgi reaģē uz pozitīvām pārmaiņām un bagātīgi atalgo ar bezgalīgu ļaušanos. Deja ir mans dabiskais stāvoklis! Deja ārstē un dziedina! Brīnumaini! Juta iet aizvien dziļāk un aicina mūs līdz. Es piedalos!” Lāsma

“Ja Tevi uzrunāja nosaukums vai arī zemāk minētais, tad es iesaku: jo es biju uz šo nodarbību. Tas bija maigs ceļojums savas sievišķības atklāšanā, izjušanā, spilgtināšanā! Tagad katru dienu ar labpatiku izbaudu patīkamās sajūtas sevī un savā ķermenī.” Vija

Kas Tev jādara, lai arī Tu attīstītu sevī sievišķīgās īpašības? Tev ir izvēles iespējas:

1. Trešdienās 19.00 – 20.30, notiek Lady Styling nodarbības, kurās Tu apgūsi Salsu, Rumba, Ča-ča-ča, Tango, Bačatu. Vairāk – http://www.jutavanaga.lv

2. 1x mēnesī piedalies Valdzinošās Sievišķības nodarbībās. Vairāk – http://valdzinosasieviskiba.mozello.lv

Visas nodarbības notiek Matīsa ielā 46, k-1, ieeja caur pagalmu.

Piesakies rakstot uz vanaga.juta@gmail.com ar norādi Dieviete

Mīlestībā, Juta

 

1 KOMENTĀRS

  1. Atvainojos, kaut kāds pēdējais murgs. Atkal visas sievietes tiek saliktas vienā kastē. Nu nav visas vienādas,nav. Grāmata “Valdzinošā sievišķība” ir,godīgi sakot, morālas atpalicības rezultāts. Īsti nesaprotu kā pasaulē var būt pārdoti jau apmēram divi miljoni eksemplāru. Tā grāmata runā pilnīgas muļķības, par to, ka sievietei jābūt padevīgai un jābaidās no visas un kaut no ādas jālien ārā, lai izpatiktu vīrietim.
    Ptffuu!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsMiskastē vai dāvanā – tukšie iepakojumi
Nākamais rakstsPar Mani