4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Save the Date – Rezervē datumu

 

etsy

Kad ilgi gaidītais gredzens ir pirkstā un visi draugi un radinieki priecājas par gaidāmajām kāzām, ir laiks ķerties pie viesu saraksta un paziņot, ka Jūsu kāzu dienai jāatvēl īpaša vieta viņu kalendārā.

Viesu sarakstu labāk sākt veidot laicīgi, jo organizējot kāzu ceremoniju, Jums noteikti būs jāzina precīzs viesu skaits, to preferences, kāds būs jaunu cilvēku skaits – tas viss palīdzēs kāzu organizatoriem labāk saplānot svētkus, lai visiem būtu maksimāli labi.

Tradīcija sūtīt “Save the Date” kartiņas nāk no ASV un plaši izplatījusies arī Eiropas valstīs. Šīs kartiņas ir daļa no kāzu poligrāfijas, kas tiek sūtītas pašā pirmajā kāzu organizēšanas etapā. Kartiņā nav informācijas par svīnību vietu un laiku, dress-code vai tematiku, bet ir datums, kuru viesiem noteikti jārezervē savā kalendārā.

Šī kartiņa palīdzēs laicīgi saprast aptuveno viesu skaitu – tos, kas noteikti būs svinībās un tos, kas vēl precīzi nevar dot atbildi, vai šis datums būs brīvs. Obligāti ierakstiet kartiņā, lai viesi pēc iespējas ātrāk dod atbildi, vai spēs kopā ar Jums dalīties šajā svinīgajā notikumā!

etsu4

etsy6

etsy5

etsy2

Svētku organizēšanas entuziasti – Feast komanda

Feast.lv

+37122831333

+37127888854

Foto: www.etsy.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.