8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Adidas sarīko vērienīgu ballīti ex-‘Pulkvedī’

 

Aizvadītās nedēļas izskaņā adidas lika atdzimt leģendārajam klubam ‘Pulkvedim neviens neraksta’, tajā prezentējot savu jaunāko NMD apavu kolekciju. Šis ir vēl nebijis notikums Latvijas ‘street fashion’ aprindās, jo vienkopus pulcēja pašmāju modes ikonas, sabiedrībā zināmus cilvēkus un neskaitāmus hip hop aprindu cilvēkus, radot vēl nebijušu un īpašu atmosfēru.

 Pasākums notika Vecrīgas sirdī, klubā ‘Pūce’, kas visiem zināms arī kā bijušais ‘Pulkvedim neviens neraksta’. Klubs vienmēr bijis pazīstams ar pilsētas urbāno ļaužu pulcēšanās vietu, kā arī vairāku hip hop saistītu projektu dzimšanas lokāciju. Ballītes viesus priecēja performances no leģendārā repera Kurta, kā arī viena no šī brīža aktuālākajiem repa māksliniekiem – Edavārdi. Pasākuma izskaņā abiem pievienojās VIŅA (Zelma Jēgere) no Bandmaster.

 Par atmosfēru bija padomājis Mārtiņš Kapzems, kurš vadīja pasākumu, kā arī mūziku visas nakts garumā lika DJ AG. ‘Mūsu mērķis ir bija celt gaismā vietu, kas agrāk bijusi zināma ar kultūru, mūziku un pilsētvidi, tāpēc centāmies to atgriezt pie dzīvības kaut uz vienu nakti. Mūsu mērķis bija atgriezt šīs vietas spozmi, atmosfēru un enerģiju caur mūziku un mūziķiem, caur kuru lirikām un balsi plūda pilsētas kultūras gars. Pagātne palīdz iedvesmot nākotni un sniegt tai jaunu elpu. Vecais mijas ar jauno un kopā rada kaut ko unikālu. Tas rada pieredzi. Tas rada sajūtas. Tas rada enerģiju’ par pasākumu stāsta organizatori

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.