1 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Citāds personības tests – ko tas par tevi atklās?

 

1.attēls Tējas rozes

Tējas rožu izvēle norāda uz to, ka esi jūtīga, gādīga dvēsele ar neizsmeļamu labsirdību. Tev patīk dalīties ar citiem pat, ja tev nav nekas daudz. Labestība priekš tevis ir dabiska lieta un tu izstaro pozitīvismu visur, kur atrodies. Tu lolo skaistumu, siltumu un sirsnību, kā arī tu vienmēr izpildi solīto.

Tomēr tu nedod sev tik daudz, cik sniedz citiem. Ir laiks to mainīt. Izrādi sev mīlestību, ko sniedz apkārtējiem. Tu to esi pelnījusi!

Izvēle tējas rozes – prieka un laipnības simbols – norāda, uz jaunas dzīves sākumu. Tavā dzīvē var ienākt jauns partneris vai mājdzīvnieks.Kaut kas jauns un satraucošs ir ceļā pie Tevis un to jāsagaida ar plaši atvērtām rokām.

2.attēls Tirkīza lapas

Šīs tekstūras izvēle norāda uz savdabīgu personību, kura mīl atklājumus, piedzīvojumus un jaunu lietu apgūšanu. Tavi draugi zina, ka vienmēr var paļauties uz tevi, ja runa ir par jautrību un labi pavadītu laiku. Tajā pat laikā draugi vērsīsies pie tevis pirmās arī tad, ja būs nepieciešams silts apskāviens vai plecs uz kura paraudāt. Tu esi augstsirdīga, mīloša un tava enerģija ir lipīga. Tavs gars tev palīdzēs tālu tikt.

Tā kā esi ar labu iztēli apveltīta un radoša personība, tava galva bieži vien ir mākoņos. Pārliecinies, ka laiku pa laikam tomēr nonāc uz zemes, bet nekad nepazaudē brīnuma sajūtu. Tā ir unikāla.

Tirkīza lapas reprezentē dziedināšanos un dinamiku. Tas liecina par to, ka jauna iespēja ir pie horizonta, iespējams tas ir kas tāds par ko esi lūgusies. Turpini kustēties uz priekš un ticēt sasniegumiem. Tu nebūsi vīlusies.

3.attēls Zili ūdenskrāsu punkti

Šāda izvēle liecina par to, ka esi mierīga un līdzsvarota būtne, kas vienmēr saglabā rāmu garu. Tu esi organizēta un pat rūdīta, tāpat kā kaismīga savu uzskatu paudēja un tāda, kas mīl no visas sirds.

Bieži vien tu esi tik ļoti aizņemta būt citu stiprais balsts, ka aizmirsti parūpēties par sevi pašu. Atrodi laiku reizēm atslābināties. Tu esi to pelnījusi un tas tev ir pat nepieciešams un tavi tuvinieki noteikti piekritīs, ka tam ir laiks.

Izvēle zilie punkti – attēlo spēku, stabilitāti un vienotību, kas norāda uz jauna līguma klātesamību. Tā var būt māja, mašīna, noslēgta laulība vai kas cits. Tu būsi ārkārtīgi laimīga par rezultātiem, nebaidies!

4.attēls Tumši trijstūri

Ja tevi uzrunāja tumšo trijstūru attēls, tad tev būtu jābūt kaislīgai dvēselei ar bagātīgu humora izjūtu un lielām slāpēm pēc dzīves. Tu esi tieša, apburoša, drosmīga un cilvēki tiecas pēc tavas starojošās enerģijas. Vienīgā lieta, ko tu mīli vairāk par smiešanos ir likt smieties citiem. Tavas emocijas ir spēcīgas.

Reizēm tu mēdz slēpties aiz savas bezbailības un spēka. Ļauj cilvēkiem kādreiz ieraudzīt tavu otru pusi, to jūtīgāko ar trauslo sirdi. Viņi tā dēļ tevi iemīlēs vēl vairāk.

Tāpēc, ka izvēlējies trijstūrus, kas simbolizē apgaismību un harmoniju, kāda svarīga ideja ir ceļā pie tevis. Pavisam drīz sāks atrisināties tavas dzīves mudžekļi un viss saliksies pa vietām. Tu jau to gaidīji un nu šis brīdis ir pienācis.

5.attēls Melnbalti zigzagi

Ja tevi piesaistīja melnbaltie zigzagi, tad tas nozīmē, ka esi ātri domājoša, eleganta, radoša personība. Kur citi redz problēmas, tu saskati risinājumus. Tu esi inteliģenta un jautra un tu nebaidies riskēt. Tu vienmēr radi stipru un ilgi paliekošu iespaidu. Patīkama, uzticama un iedrošinoša. Cilvēki tevi uzskata par draugu mūža garumā.

Tu varbūt to neapzinies, bet esi daudziem kā paraugs. Vienmēr ļauj savai labestībai tevi vadīt, tāpēc, ka lēmumiem kurus pieņem ir liela ietekme. Nekas neaizmirsti ietekmi, kas tev ir pār citiem.

Šīs tekstūras izvēle simbolizē balansu un kontrastu, kas nozīmē, ka tuvojas svarīgs pārsteigums. Tāds, kas papildinās tavu dzīvi un tas būs tieši tas, kas tev ir pietrūcis un bijis vajadzīgs. Tas gan var nenākt tādā veidolā kā iedomājies, tāpēc paliec atvērtu prātu.

6.attēls Ceriņu pleds

Šāda izvēle norāda, ka esi jauka, devīga persona ar mīlošu sirdi. Tu esi pazemīga, patiesa un piezemēta. Tu izbaudi jaunu cilvēku satikšanu, bet reizēm vari būt mazliet kautrīga, jo īpaši lielās cilvēku grupās.

Ir pienācis laiks citiem sadzirdēt tavu balsi. Izsakies un paliec stipra! Cilvēkiem būs interesanti uzzināt, kas tev sakāms un ar savu vārdu palīdzību radīsi lielu ietekmi.

Tā kā izvēlējies ceriņu pledu, kas ir nevainības simbols, tas norāda uz jaunas mīlestības rašanos nākotnē. Lai arī tas būtu mājdzīvnieks, jauns ģimenes biedrs vai plaukstoša mīlestība. Spēcīgas jūtas un saistības tev tuvojas lieliem soļiem.

7.attēls Varavīkšņu apļi

Ja tieši šī tekstūra piesaistīja tavu uzmanību, tad esi burbuļojoša, enerģiska un harizmātiska dvēsele. Tu esi dedzīga un mīli labi pavadīt laiku. Vienmēr spējīga atrast zelta maliņu, jo burtiski staro no optimisma. Tavas emocijas ir dziļas un tev ir ļoti dāsna sirds. Tev patīk sagādāt un saņemt pārsteigumus un tev ir jauneklīgs gars.

Tāpēc, ka esi tik laba un aicinoša, daži cilvēki to varētu izmantot savā labā. Esi uzmanīga ar viltus draugiem, bet nekad nepazaudē savu silto un uzticīgo garu. Tas ir ļoti rets.

Izvēle par labu varavīkšņu apļiem, kas simbolizē bezgalību un pabeigtību, liecina par to, ka nenokārtotas saistības drīz atrisināsies, noslēgsies. Tava dzīve to gaidīja un šis brīdis ir pienācis. Tavi pārdzīvojumi un stress pavisam drīz beigsies.

8.attēls Dzeltens režģis

Ir skaidrs, ka esi silta, optimistiska un labsirdīga dvēsele. Balanss un kārtība tev ir svarīgi. Tu esi laipna un taktiska. Daži varētu teikt, ka esi vecmodīga, bet patiesībā tu vienkārši esi klasikas piekritēja. Tu staro no elegances un grācijas, ko apkārtējie apbrīno.

Tāpēc, ka esi tik gracioza un devīga, bieži vien citus noliec pirms sevis. Atbrīvo laiku un telpu arī sev pašai. Tev tas ir vairāk vajadzīgs kā spēj iedomāties.

Tā kā izvēlējies dzelteno režģi, kas prezentē izaugsmi un atbalstu, liecina par to, ka drīzumā tev radīsies izaugsmes iespējas. Tas var nozīmēt, ka būs jāpieņem palīdzība no kāda cita, bet tev to jādara. Tu nenožēlosi!

9.attēls Zilganzaļas svītras

Ja tevi piesaistīja zilganzaļās līnijas, tad tu esi vērīga persona, kas neko nepalaiž garām. Bieži no sākuma esi tā, kas klausās un tikai tad runā, tu vienmēr burtiski uzsūc sevī visu apkārtējo pasauli. Tāpēc, ka esi tik empātiska, tu viegli sevi pazaudē grāmatās un filmās. Tu neciet redzēt citus mokoties sāpēs.

Tavs jūtīgums liek citiem vienmēr vērsties pēc palīdzības tieši pie tevis. Pārliecinies, ka neuzsūc pārāk dziļi citu problēmas, citādi netiksi no tām ārā. Atkāpies un izolējies.

Zilganzaļās svītras simbolizē vitalitāti, mieru un veselību, tas nozīmē, ka tev sāksies jauna dzīves fāze. Šis jaunais posms tev palīdzēs augt, pateicoties aizraujošām pārmaiņām  un izaicinājumiem. Ej līdz ar straumi!

10.attēls Viļņveida līnijas

Ja tavu uzmanību piesaistīja šī tekstūra, tad esi abstrakta, brīvi domājoša personība apveltīta ar spēcīgu iztēli. Tu esi bezaizspriedumaina un radoša dvēsele un tev patīk apgūt jaunas lietas. Tev patīk smaidīt un smieties un tieši mazās lietas ir tās, kas padara tevi laimīgu. Mīlestība tev ir pirms naudas un laime pirms īpašuma.

Tu esi brīvais gars ar stingru sevis apzināšanos, kas varētu mulsināt citus cilvēkus. Vienmēr paliec patiesa pret sevi un nekad nemainies neviena cita dēļ.

Viļņveida līnijas simbolizē distanci un progresu, kas nozīmē, ka tev tuvojas kāds ceļojums. Tas varētu būt pārgājiena tipa izbrauciens vai pat svētceļojums. Tev patiks, kur šis ceļojums tevi aizvedīs.

 

Kuru attēlu izvēlējies Tu?

 

Dieviete.lv redakcija, Kristīne

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.