6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Dažādi veidi, kā pasargāt savu automašīnu pret nozagšanu

 

Automašīnas tiek zagtas daudz biežāk, nekā daudziem šķiet, ikviens var kļūt par zagļa upuri, neatkarīgi kāda tev ir automašīna.

Protams, pēc noteikumiem un polisē noteiktā zādzības riska seguma apdrošināšanai (ja tāda ir), būtu jāatmaksā summa pilnā apmērā par nozagto automašīnu. Tomēr, lai tu un tavs auto nekļūtu par zagļu upuri un izvairītos no šādām situācijām, daži ieteikumi.

Tāpēc iegaumē turpmāk minētās ierīces, kas spēs pasargāt tavu automašīnu pret nozagšanu. Tomēr, jāpiemin, ka ideālas aizsargierīces nav, jā, liela daļa ierīču tev var palīdzēt no zagļiem iesācējiem, aizsargāt savu automašīnu, bet no profesionāļiem zagļiem tu nespēsi pasargāt savu automašīnu.

Piemēram, lai profesionāls zaglis izslēgtu ārā signalizāciju, viņam tas prasīs aptuveni 1-2 minūtes. Tāpēc vienīgais, kas spēs, kaut vismaz pasargāt tavu automašīnu – tā ir dažādu ierīču kombinēšana.

Mehāniskā aizsardzība

dyt

Šis ir pretaizdzīšanas instruments vai blokators, kas bloķē piekļuvi vadībai. Šī ierīce var bloķēt transmisiju, stūri, pedāļus, dzinēja pārsegu.

Elektroniskā aizsardzība (signalizācija)

rsthtrdj

Šī automašīnu signalizācija galvenokārt paredzēta, lai piesaistītu cilvēku uzmanību un lai informētu īpašnieku par ielaušanos automašīnā.

Imobilaizeris

rsthtrdj

Šī ierīce ir droša dzinēja bloķēšana, kas novērš automašīnas zādzību.

Rakstu iesaka – autofavorits

Avots:  super-mens.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsTīkami pikantā Tom yum zupa
Nākamais rakstsSvētki tuvojas!