2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Izvēlies aci un uzzini, ko tā par tevi atklāj – baisi precīzs tests

 

tests-acis

Jaunākie pētījumi pierāda, ka acs, kā to uzskata lielākā daļa cilvēku, glabā atbildes uz jebkuru jautājumu par cilvēka personību. Kornela universitātes pētnieki uzskata ,ka mūsu seja spēj regulēt noteiktas izpratnes atkarībā no emocionālās situācijas.

 “Acu zīlīšu paplašināšanās un sašaurināšanās, varētu atspoguļot primitīvo instinktu darbību,” uzskata pētījuma autors Adamss Andersons. “Šīs zīlīšu izmaiņas nav saistītas tikai ar riebumu un bailēm, kā zināms, tām ir liela nozīme dažādu reakciju atšķirībās, t.sk. arī pārsteigums, dusmas un prieks.” Andersons uzskata, ka sejas izteiksmes nav tikai sociālās mijiedarbības un situāciju rezultāts,  bet tās, tā pat kā emocijas, cilvēks spēj pielāgot arī vides izmaiņām.

Acis nav tikai dvēseles spogulis, bet arī galvenā emociju evolūcijas daļa. Kad baidāmies, acis kļūst plašas, kad dusmojamies vai sajūtam riebumu, acis samiedzas. Esi kādreiz to pamanījis? Neverbālā ķermeņa valoda runā patiesāk kā vārdi.

Pēc cilvēka acīm var daudz pateikt par viņa raksturu un dzīvi. Apskati dotos acu attēlus, izvēlies vienu, kas tevi piesaista visvairāk, un uzzini, ko tas par tevi atklāj!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.